Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Teemo i moc grzybków

Smith71

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Nigdy wcześniej się nad tym nie zastanawiałem,a że nie mam jak teraz tego sprawdzić to zapytam tutaj.

Wie ktoś czy jak postawie grzybka, wrócę do bazy i przykładowo kupie itemki które zwiększa moje AP o 160 to czy grzybek wybuchnie wtedy za ilość mocy aktualnego AP czy za tyle AP ile miałem podczas stawiania grzybka..?

Czekam na odpowiedzi ;]

Gość Menesterowy
Opublikowano

Wybuchnie za ilość aktualnego AP.

Gość Menesterowy
Opublikowano

Tak, jeżeli założysz grzybka na 9 lvlu i ktoś w niego wdepnie gdy ty będziesz miał 11 (2 lvl ult) to otrzyma dmg równowarty temu z 2 poziomu ultimate.

Opublikowano

Dołączę się do tematu.

A gdy postawię 2 lub więcej grzybów w tym samym miejscu i jak ktoś w nie wdepnie to dostanie obrażenia o 1 grzyba czy od wszystkich w tym samym czasie ? tzn. Czy najpierw przez te kilka sek. dostanie obrażenia od 1 grzyba, gdy czas działania tego grzyba się skończy to automatycznie aktywują się obrażenia drugiego grzyba ?

Nie wiem czy zrozumiecie :D

Gdybym postawił 2 grzyby z których każdy atakuje po 700 ap, to czy jak ktoś w nie wejdzie to mu zabierze 1400 hp w ciągu 5 sek ? Czy 1400 hp w ciągu 10 sek ?

Opublikowano

nie zabierze mu 1400 hp ze względu na to że z tego co kojarzę a teemo dużo grałem grzybki się nie stackują tzn. że 2grzybki w jednym czasie są potraktowane jako jeden. ew. jeśli wejdzie w jednego grzyba i po 3sekundach wdepnie w drugiego to mu się czas na trutce zresetuje i będzie miał tak jakby 8sec..

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

nie zabierze mu 1400 hp ze względu na to że z tego co kojarzę a teemo dużo grałem grzybki się nie stackują tzn. że 2grzybki w jednym czasie są potraktowane jako jeden. ew. jeśli wejdzie w jednego grzyba i po 3sekundach wdepnie w drugiego to mu się czas na trutce zresetuje i będzie miał tak jakby 8sec..

Dlatego powinno stawiać się grzybki strategicznie a nie spamować wszystkie koło siebie.

do6qfp.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...