Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Flaga Polski !? WTF

MrCwaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was wszyskich! ;D

Gram obecnie na Privie CamerionMt2 wraz z moim kumplem ;d Jakieś 5-6 dni temu mój kumpel zauważył na jednej z postaci że nie może założyć butów wiatru więc przejechał kursorem na tą kratkę i Tam pisało " Flaga polski ( z okazji 3 Maja 2012r) kliknoł na to i zaczeły wylatywać itemki !!! Małże, Yangi, Szkaty, PD itp. I można klikać 25h na dobę i sie to nie wyczerpie !!! Dodam że postać założona zostało później niż moja. Wie ktoś jak to powtórzyć na innej postaci ?? Kumpel nie wie więc dodaje temat tutaj :)

Dodam screena dla jasności ;d

post-547543-0-53069900-1356727167_thumb.jpg

Opublikowano

Jaki majowy ? Jak on 2 tygodnie temu załozył to konto !! ;/ Niewiem o co chodzi ale bardzo bym potrzebował taką flagę ^^ ;d

Opublikowano

Jakiego "Chu7a ?? Ten SS zrobiłem przed chwią ! I tej Flagi nie da się ściągnąć jakby była wbudowana ! ;/

Opublikowano

Nie wiem jak to zrobiłeś że buty zbugowały Ci sie tak że to jest inny item i z niego lecą w nieskończoność itemy o.O , żeby móc to ściągnąć potrzebowałbyś GM'a i wpisać na chatie /ip inaczej tego nie ściągniesz.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Dziwne ja mam tam 2 postaci KoloMT2 - 233 lvl i NeverDead - 105 ale nie slyszalem o czyms takim zeby cos takiego dropilo moze wtedy nie gralem nie wiem...

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Administrator ostatnio bawił sie ID itemków, założe się, że to jego robota. Poprostu miał farta i buty zamieniły się w coś takiego.

Niech korzysta z tego póki może. ;)

Opublikowano

Ale lepiej niech sie nie chwali bo mu zablokuja konto za uzywanie bugow

Ps, Ja tez juz tam nie gram powodem sa te nowe itemy mam miecz na 205 i hwanga na 200 albo 205 i eq na 130 a teraz nowe jakies wyszlo i nowe ulepszacze moglbym tam grac dalej ale bony w wymienionym eq <<<<< mialem takie ze....mam po 2 hwangi i 2 miecze kd 80% eq z 6-7 ale nudna tam jest troche gra moim zdaniem :)

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

@UP. ----- >>Ale jak ? ^^

Ale lepiej niech sie nie chwali bo mu zablokuja konto za uzywanie bugow

Ps, Ja tez juz tam nie gram powodem sa te nowe itemy mam miecz na 205 i hwanga na 200 albo 205 i eq na 130 a teraz nowe jakies wyszlo i nowe ulepszacze moglbym tam grac dalej ale bony w wymienionym eq <<<<< mialem takie ze....mam po 2 hwangi i 2 miecze kd 80% eq z 6-7 ale nudna tam jest troche gra moim zdaniem :)

Jakie kd. 80 ? Jak tam max 50% jest ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...