Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie działający quest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wgrałem dzis quest , dzięki któremu po zabiciu Azraela wyskoczy quest o tym, ze grupa xx zabiła Azraela. Wszystko wgrało się pięknie, ale gdy wszedlem do gry, zrobilem grupe z 2 postacia, zabilem azraela to nie bylo zadnego komunikatu... I teraz tak... Wszedlem w object w questach, przeszedlem do folderu z azraelem (2598) a tam: folder 'party_kill' i 'kill' w party_kill jest bossy_grupa.start (zrobilem podglad i dotyczy mojego questa), a w drugim 'kill' jest devilcave.start i tam wgl wszystko odbiega od mojego questa.. bo jest tam że 'gracz xx zabil azraela i w nagrode otrzymuje xx'. Więc co mam zrobic, zeby moj quest dzialal? usunac ten folder 'kill'? ;dd

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Może wrzuć tego questa i pokminimy coś. A i nie pisz posta pod postem, to grozi warnem.

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

To jest oczywiste 2 kille się gryzą wstaw questa z katakumb to dodam ci tą opcję bez pośrednio do katakumb .

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Pamiętaj, że tematy odświeżamy dopiero po upływie 24 godzin od poprzedniego posta.

A moderatorzy zamiast nabijać sobie posty w ten sposób, lepiej niech edytują posty użytkowników.

@top

podaj oba questy

umarł

Opublikowano

http://wklej.to/DHItA

Tak wygląda quest z tego killa co już był. Teraz powiedzcie jak mogę usunąć całkowicie ten mój quest.. ._. Bo chyba nie będzie już potrzebny ;P

http://wklej.to/mcz5E

a to mój quest

1377019234-U697852.png

Opublikowano

ehh... w tym pierwszym queście dodaj:

when 2598.party_kill with party.is_leader() begin
  notice_all("Grupa, której założycielem jest "..pc.get_name().." zabiła Azraela!")
end

a ten drugi quest usuń. jeżeli nie wiesz jak, to polecam usunąć zawartość folderu object i wgrać na nowo

umarł

Opublikowano

Można usunąć, ale po co Ci niepotrzebne pliki na serwerze. Prawie nic nie zajmują, ale są niepotrzebne.

umarł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...