Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 3 premium edition nie działa

zabojczy987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kupilem bf3 premium edition(od razu dodam ze w belgii) no i zainstalowalem tego origina ale jak chcialem uruchomic gre na battlelogu w kampanie albo online to mi wyskakiwalo ze musze jeszzce kupic bf3 tylko ze na pudelku jest wyraznie napisane ze gra posiada gre bf3 i 5 dodatkow

Opublikowano

to znaczy kupilem normalnie bfa3 premium edition ale zeby odpalic musze przez origina i jeszcze zapomnialem dodac ze w trybie offline origina bf mi dziala ale tylko w kampanii

w originie pisze mi ze mam bf3 limited edition

Opublikowano

Właśnie nie mogę go znaleźć, po lewej stronie coś ci się wyświetla, napisz o potrzebie kupna gry. Możesz go skopiować i wysłać tutaj ?

Opublikowano

po prostu mam zrobic screena to co mi sie wyswietla?

Nie moglem wkleic screena wiec napisalem to co mi sie wyswietla

by grać na tym serwerze, musisz posiadać: Battlefield 3

Nagradzana rozgrywka wieloosobowa. Emocjonujący tryb współpracy i kampania dla jednego gracza

Edycja Premium zawiera wszystkie dostępne i nadchodzące dodatki

Znak rozpoznawczy serii - totalna wojna pojazdowa

Całkiem nowa jakość destrukcji dzięki technologii Frostbite 2

Opublikowano

Jeśli nic nie pomoga, to po coś jest ta infolinia/e-mail supportu, widocznie nie zaimplementowalo ci BF3, ja miałem dokładnie tak samo po którejś aktualizacji, poaktualizowalem origina i wtyczki, bah i działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...