Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Game Booster

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam okolo 40fps ale dla mnie to troche malo czy oplaca mi sie to instalowac? i jesli ma ktos poradnik do tego to poprosze

Gość Menesterowy
Opublikowano

Game Booster zwalnia tylko zajętą przestrzeń na dysku i zamyka aplikacje, które zżerają pamięć, tak na prawdę jeżeli nie masz bardzo zasyfionego komputera w taki sposób, że przy starcie odpala się 50 programów, to ten program nic nie daje.

Opublikowano

Generalnie jeśli już używać to wersję od Razera, ma kilka przydatnych opcji dodatkowo. Czy przyśpiesza, hm na pewno wyłącza wszystko w tle co zżera zasoby, także zaszkodzić nie zaszkodzi, a spróbować warto. Szczególnie że wszystko sprowadza się do jednego kliknięcia myszą.

Opublikowano

Cudów tym nie zdziałasz... To tylko zamyka zbędne programy za ciebie i ustawia wszelkie opcje czerpiące zasoby na minimalne(np. wygląd pasku start,animacje systemu)

Dużo to nie daje naprawdę .... Lepiej sobie samemu uporządkować PC

Opublikowano

Game Booster od razera :

http://www.razerzone.com/gamebooster

Moim zdaniem fpsów ci to nie zwiększy ale zwiększy płynność gry .

według mnie warte polecenia dla tych którzy mają słabe komputery np ja musze grać na ustawieniach bardzo niskich + game booster chodzi płynnie ; <

'Fore the real niggas die, fake niggas gon' multiply

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...