Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Klawiatura nie działa na firefoxie. @@PILNE@@

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule.

Na wszystkich innych przegladarkach klawiatura działa mi jak trzeba, jednak firefox ma problemy ze sobą.

Nie wiem czego to może być problem, dodam, że mam nową(starą) klawiaturke, na poprzedniej(usb) działało, aktualna ma port ps2

jakies sugestie? wynagrodze jakos, pilne!!

Opublikowano

Wirus? Zainstaluj nowszą wersję? Usuń całkowicie przeglądarkę razem z wpisami w rejestrze i zainstaluj jeszcze raz?

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

No co wy? Ja to od razu zrobiłem, pierwsze co mi do glowy przyszło. Inne wersje sprawdze jeszcze, ccleanerem tez czyscilem rejestr itd od razu pisze

Opublikowano

Braciszku reinstal sterów ;d Albo miej wyebane na tą przeglądarkę xdd

Wyrzuć kompa xD

zara ciebie z domu kurwa wyrzuce ogarnij

@top

dziala starsza wersja, aczkolwiek wolałbym pracowac na nowszej, funkcjonalniejsza i szybsza ponoc... czekam na jakieś propozycje dalej

Opublikowano

może masz ustawione jakieś bindy w firefoxie, ja bym ci polecal dokladnie wyczyscic komputer po firefoxie np. revo unistaller opcja zaawansowana i dopiero na nowo instalowal, albo polecam ci bardzo prosta metode, zrob nowe konto w systemie i tam prawie w 99% bedzie juz wszystko dzialac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...