Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Do 4800 mocny ad/ad caryy

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vayne, rznie jak chce jak sie opanuje postać to z adc. Tutaj może taki nie ad, ale rammus czerpie ad z pancerza, świetny tank, można go robić pod wszystko, sam go dzisiaj kupiłem podoba mi się i i i i jest bardzo fajny ;3

Opublikowano

jeżeli chcesz mieć taki basic zestawik z ADC to kup Ezreala(escape, fajna pasywa na attack speed), Vayne(budujesz pod attack speed i bijesz wtedy true demage), Caitlyn(zasięg auto ataków który niszczy + fajny pasyw) oraz Sivir (quicksilver sash w skillu, harras z q i w, attack speed z ulta) ^^

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

Miało być chyba Ap/ad carry.

Więc AP do 4800 hmm :

Trudniejsze :

Anivia

Swain

Łatwiejsze:

Nidalee(może nie carry ale bardzo przyjemny champ)

Ad carry:

Corki

Cait

Graves

Ezra

Więc te ADC co podałem maja escape i każdym łatwo się gra, może ezra trudniejszy bo ma skill shoty ale idzie ogarnąć.

@up

Sivir to darmowa Shurelya+AS dla teamu :D

Gram aktualnie na

Nick :

Klasa :

Poziom :

Królestwo : Jinno

Opublikowano

Vayne jest bardzo mocna. Na 3 poziome z Soną lub Nunu robi spokojnie double killa (oczywiście z chęciami i skillem). True DMG z W co czyni Cię bardzo mocnym, E do pomocy teamowi lub sobie oraz Q, piękny escape, polecam.

q4igqkopia.jpg

League of Legends
-
Premade to droga do zwycięstwa.

Opublikowano

pamietaj tylko ze E nie sluzy tylko do ucieczki. mozesz tez nim w late atakowac duzo farme

pozatym staraj sie nauczyc comba e.q.w bo to jest dobre jaj ktos jest daleko od cb

powodEnia

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...