Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snowboard czy narty?

Marcino231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, od 9 lat jeżdżę na nartach(mam 15 lat), kiedyś próbowałem nauczyć się jeździć na desce, ale coś nie szło mi, może bariera językowa:D (to było na słowacji). W tym roku znowu spróbowałbym, ale nie wiem czy się opłaca. Jakie jest wasze zdanie? Musiałbym kupić deche i buty.

Opublikowano

Po co odrazu kupić ? Zawsze możesz wypożyczyć , zobaczyć ,,z czym to się je " jak to wygląda i czy jazda na snow board'zie Ci się podoba i ogólnie pasuję , jeśli możesz wrócić na narty . A jeśli Wciągnie się Snow Boarding sprzedaj sprzęt do nart , kup deche buty i podbijaj stoki :)

2e4ezhz.png

Opublikowano

To znaczy wypożyczenie się nie opłaca wg. mnie, myślę że lepiej kupić używany sprzęt. W tym roku jadę do Polski, dlatego chcę się tu nauczyć. W przeszłości jeździłem do Austrii i tam bym się nie dogadał z instruktorem, z tąd mój pomysł, aby w tym roku spróbować.

@UP A ty na czym jeździsz?

Opublikowano

To i to jest ciekawe, lecz tak jak napisano wyżej, gdy nie spróbujesz ponowanie to się nie dowiesz. Wypożycz i zobacz jak Ci będzie szło, po kilku praktykach będzie lepiej. Wtedy będziesz wiedział na czym stoisz. W sumie to sam musisz podjąć decyzję. Jeździsz od 9 lat, czyli już jesteś zaawansowany, rób coś nowego, a będziesz miał niebywałą satysfakcję.

kochamplastik.png
Opublikowano

No przez te 9 lat bardzo dużo się nauczyłem. Nie chwaląc sie rekord szybkości ~70km/h, ale teraz wolałbym coś bardziej chilloutowego. No ale jeszce musze namówić rodziców, żeby mi pozwolili, bo powiedzieli wcześniej, że próbowałem ale nic z tego nie wyszło.

Gość                
Opublikowano

Sam startuje w lidze śląskiej w narciarstwie i jest to naprawde fajny sport.

Opublikowano

stary, jeżeli przez 9 lat jezdzisz na nartach to naprawde musisz miec ' potencjaU ' , ja jezdze od 3lat na nartach, tak po prostu dla przyjemnosci, raz sprobowalem na desce ale to nie w porownaniu co narty xD

GLOSUJEM NA NARTY !

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Jak dla mnie narty lepsze :D Jeżdżę już od 6 lat i daje mi to dużo frajdy :P

Ale nikt Ci nie zabrania próbować.

Opublikowano

Zależy co wolisz. W ferie rok temu jeździłem tydzień na desce a potem tydzień na nartach i narty mi się bardziej spodobały i w tym roku od razu narty :D

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...