Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Wersja CF

PomponikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje wersji crossfire w której bronie takie jak m4a1-adv czy ak47-camo itp. będą dostępne za GP. Tak więc słyszałem o chińskim i ruskim CF na którym z nich jest coś takiego co opisałem wcześniej, a może jest jeszcze jakiś inny ?

iuub.png

Opublikowano

Na chińskim nie zagrasz bo jest zablokowane nasze ip , nawet jak byś chciał zagrać to ping min. +300. Ztego co wiem na ruskim można grać ale nie polecam bo gra mało ludzi . A co do broni ich nie kupisz za Gp można je dostać tylko za spacjalną kasę .

Jes jeszcze CF Philipines (nie wiem czy tak sie to pisze ) ale na nim także nie ma takich broni za gp i ping jest +300.

2isw7yf.png

Opublikowano

Na chińskim do rejestracji jest ci potrzebny jakiś numer z dowodu osobistego (chińskiego :D ), a na ruskim musisz mieć nick z cyfr, bo nie czyta polskich znaków, chyba że masz klawiature z ruskimi znakami.

Wpisz na yt nazwe wersji cf'a i poszukaj jakiegoś filmiku ze sklepem. Zobaczysz jakie bronie można tam kupić.

Tu masz nazwy i strony internetowe wszystkich wersji:

http://www.mpcforum.pl/topic/676431-info-inne-wersje/

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ale jeszcze kiedyś na chinskim grałem ze 2 lata temu diałało. Potem weszłem i pisało że nie moge grać na tym ip ;)

2isw7yf.png

Opublikowano

Na ruskim nie musisz mieć nicku z cyfr... Gdzieś był mój poradnik jak na polskiej klawiaturze zrobić ruski nick ;) Co do chińskiego - dawniej grałem, naszła mnie teraz myśl i przy launcherze trzeba podać QQ z rejestracji. Wbiłem do gry, ale tragedia... lagi.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Hmm... zostaję przy Eu jakoś odechciało mi się grać na innych wersjach :D. Ale gdyby ktoś mógł mi powiedzieć lub wysłać link jak oduczyć się grania sprayem. Wiem to trochę głupie ale zawsze jak z kimś się pojedynkuję na bliski dystans to wale full auto a w m4 bez tłumika to strasznie przeszkadza i co gorsza nie potrafię przestać strzelać tym "sposobem", taki odruch. Dziękuje za pomoc każdy ma like czy tam + (jestem nowy) :D.

iuub.png

Opublikowano

Jak strzelasz full auto i bron odskakuje w gore to celuj przed gościem w ziemie lub w nogi ;)

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...