Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Gunner sam nie wiem ;p

zima1o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam potrzeboje fajnego stylu już upatrzyłem sobie 1 i chyba drogi. 1 to MCS i droższy MCS z tarczą i biegiem. ale ten styl co prawda daje dużooo expa ale za często na nim dedam.a drógi droższe mcs i szwajcar

[do tych dwóch DF] ale tego nie ogar stylu bo nie wiem jakie skille [mam 14 lvl]

ale proszę też o podanie sensownego stylu z moich broni (mcs,mcs,szwajcar,m32,DF,Ramie mosiężnego zginacza)

Opublikowano

Troszkę to wszystko zamotane, przecież umiejętności są darmowe, toteż jak "tarcza i bieg" może być droższy ? Piszesz skrótami myślowymi, nieważne.

Do tych broni, które masz polecam zestaw Szwajcar + MCS + zwykła bazooka, umiejętności zależą od stylu gry, rush czy bardziej pomoc "teammatom".

Opublikowano

Ja bym na twoim lvlu dał

5FF

1HS

2 szybkość

IEG na takim małym lvlu jeszcze ci nie jest potrzebne.

A z broni to tak jak Googlus napisał.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

To się troszkę pozmieniało, na wyższych poziomach teraz pewnie IEG jest priorytetem ? HS na 1 ? Wejdą nade i po nas :) W sumie to 14 lvl, no nie wiem. Najlepiej się zamknę.

Opublikowano

Z FF lepiej się gra niż z HS.

HS zniszczą ci w kilka sekund, a FF będzie działało 10 sekund, leczysz 8% hp co 4 strzały, a do tego masz zwiększoną celność.

Ja zrobiłem sobie ostatnio nowego gunnera i mam 12 lvl i robie tak jak napisałem wyżej. Mam w tej chwili ratio 3.1.

Jak się zużyje FF to HS jest przydatne, ale nie trzeba go mieć na wysokim poziomie; wystarczy 1.

@Googlus

Na 30 lvlu to twoje rady się sprawdzą. :D

Ja tylko doradzam jak ma grać na niskich lvlach.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Widzisz, ty myślisz kategoriami 12 poziomu, ja patrzę przez pryzmat 30 poziomu, czyli spam nade'ami, kegami, gra zespołowa nie bawienie się w rambo z FF na 5.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...