Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYATNIE] Czemu gdy 1 godzine botuje mam 40k ? Za pomoc daje +

TrololekPlays

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim . Mam do Was pytanie . Gdy włączam hacki : RQ i trainer ( auto finish ) to mi strasznie laguje. Po godzine pisze mi że przejechałem 100 wyścigów a dostałem za to tylko 40k - 15 k za naprawe . Powinno tak być ? Proszę o pomoc . Za poprawną pomoc daje+++++++++++.

Opublikowano

Włącz Durability Hack, który "chroni" nasz samochód przed uszkodzeniami.

Lub wypożycz samochód na ubezpieczeniu.

A co do ilości kasy to chyba trochę za mało.

Opublikowano

Ja tam cie nie rozumiem. Nabierz na auto skill'ów na kasę i przejedź 2 razy na ucieczce z czterema osobami i na koniec wykorzystaj bug'a. I już masz 40k co zajmuje mniej niż 10 min. A grając przez 1h na ucieczkach to można się nachapać że ho ho.

Opublikowano

Ten bot to szajs używaj hacka ze strony www.silverangel.org bo jest tam bot :D i jak pobierzesz to hasło do winrar-a to : www.silverangel.org. A przy okazji masz bardzo dobrego hacka.

Opublikowano
Imo puść slenf bota on zarabia w 10 minut więcej niz ty w godzine

Slenf bota ? LINK ;>

Ja używam bota RQ i trainera http://www.mpcforum....mz-28112012/ i wszystko działa mi ładnie i w jakieś okolo 10-15 min zarabia 100k IGC

Jestem zadowolony narazie z tych hackow

Też mam te hacki. Ci też straaasznie laguje gdy włączasz te 2 naraz i dropisz kase botem ?

Ten bot to szajs używaj hacka ze strony www.silverangel.org bo jest tam bot i jak pobierzesz to hasło do winrar-a to : www.silverangel.org. A przy okazji masz bardzo dobrego hacka.

Link ?

Ja tam cie nie rozumiem. Nabierz na auto skill'ów na kasę i przejedź 2 razy na ucieczce z czterema osobami i na koniec wykorzystaj bug'a. I już masz 40k co zajmuje mniej niż 10 min. A grając przez 1h na ucieczkach to można się nachapać że ho ho.

Skąd mam wytrzasnąć 4 gości skoro prawie nikt z moich znajomych nie gra w nfs ? + spróbuje twojego pomysłu .

Opublikowano

Też mam te hacki. Ci też straaasznie laguje gdy włączasz te 2 naraz i dropisz kase botem ?

Mi nie laguje, ale mam gowniany komp i mi czasami gra się wyłancza (nawet jeśli bez tych hacków) ;___;

Opublikowano

Skąd mam wytrzasnąć 4 gości skoro prawie nikt z moich znajomych nie gra w nfs ? + spróbuje twojego pomysłu .

Ja też nie mam znajomych, wchodzę czekam aż ktoś się dobierze, zazwyczaj jacyś parszywi ruscy i jadę z nimi tylko czekam na mecie bo się odłączają jak za szybko linię mety przekraczam, pamiętaj że przy bugu nie możesz być ostatni, resztę na forum doczytasz, a i działa nawet przy 2-óch ososbach

Opublikowano

a mi hack nie diała plus miałem kompa z wirusem naszczeście kwarantannie podałem

...

Opublikowano

zależy od lvl'a , o sprzęcie i o tym jaki procent przegranych wyścigów .

Ja ci polecam slenfbota lub multihacka i iść na pościgi (możesz dodać sobie skille które dają więcej kasy za pościgi) i może będzie troszke więcej ;)

nxtVYBh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...