Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] amumu ap

Bojda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wtf amumu nadaj się tylko pod tanka, pod ap są lepsze picki.

Jak chcesz iść nim pod ap to budujesz standardowy build pod ap z nutką hp.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Tak jak up, jeśli wygrana jest oczywista to można zrobić AP żeby ją przyspieszyć ale Amumu nawet z 800 AP nie jest w stanie zadać wiele DMG.

Opublikowano

Pod ap nie ma tej wytrzymalosci ale jak uda sie dobrze w tf uzyc ulti to juz praktycznie tf wygrany. A jak sie uda na adc lub apc : q e r to juz prawie go nie ma :) Widywalem amumu na supie pod ap poczatek ciezki ale pozniej juz coraz lepiej mu szlo .

Opublikowano

Amumu AP na supporcie jest często pickowany. Często spotykany jest również na midzie, lecz na bocie Q - R - E robi 2 trupy dla ADC. Teraz gracze zaczęli dostrzegać jego siłę.

q4igqkopia.jpg

League of Legends
-
Premade to droga do zwycięstwa.

Opublikowano

ostatnio grałem udyre vs ap tank amumu.. nie miałem życia >.< all time byłem outfarmiony... jak byś chciał wiedzieć jak się składał napisz na pw to ci powiem.

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Wedlug mnie tak:

-Buty jakie chcemy,radze mercury ale patrz na team kto nafeedowany i kogo wiecej

-Rylai

-Rozdzka wiekow=juz mamy 3k hp

-Berlo otchlani

-Zhonyia

-Angel lub jak jestes nawet tankowy juz to rabadon,raz tak zlozylem majac feeda,moje ulti=koniec gry

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...