Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ilość graczy?

Ferox10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kieruje do was pytanie głównie do tych co mają oryginał MW2. Ile graczy jest na MW2 Wersja PC? Mam MW3 ale zostali sami cheaterzy :( A pamiętam jak fajnie się grało w MW2 na alterze i chciałbym wrócić. Ale nie wiem czy się opłaca.

Pozdrawiam Ferox.

Opublikowano

Szczerze? Nie kupuj. Mw2 to świetna gra ale na pc prawie nikt nie gra :( no i te problemy z łącznością... Polecam ci zakup bo2. Jest nowa i dużo ludzi w nią gra. Cheaterów jak narazie prawie nie ma no i jest w chuj grywalna :)

Opublikowano

No ale mam taki problem ze mam karte slabą na BO2 :( A co myślicie o MW2 na ps3 bo zamierzam kompa tylko do przegladania mieć a konsole do grania.

Pozdrawiam Ferox.

Opublikowano

Nie chcę zakładać nowego tematu, więc napiszę tutaj, bo także myślę nad kupnem tej gry. O Co chodzi z tym Four Delta One ? Słyszałem, że są tam serwery dedykowane, mody (może tam będzie iSnipe <3), ale potrzebny jest oryginał. Dużo osób gra na tym 4D1 ?

he?

Opublikowano

@ferox

Jak ogarniasz pada to polecam

@damm

4d1 to taki altermw2 z dedykowanymi serwami , można na nim grać z oryginałką ale nie trzeba , gra dość dużo osób

Opublikowano

Teraz przeważnie na COD MW3 gra mniej ludzi ponieważ większość poszła na COD MW2 z tego powodu, że na COD MW3 zostali prawie sami "Cheaterzy"

Opublikowano

Chociaż jestem przeciwnikiem konsol polecam mw 2 na konsole. Gra o wiele więcej ludzi niż na pc i mniej czitów. Nadal jednak polecam bo 1 i 2.

Opublikowano

Szczerze? Bo 1 jest lepsze od MW2 na konsole (Ps3) duzo zostalo nowych graczy, ale tez czasami znajdzie ci sie seerwer only prestige, ale, ogarniesz pada i bedzie git, mam tam k/d ok. 3,5, bo2, tez fajnie tylko 1 minus,

jeba. ni camperzy to mnie wkurza w tej grze, i na dodatek lamsy na tranzicie lub ogolem nieogary w zombie, szkoda ze nie mozna wybrac skillu do grania w zombie, .

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...