Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Brak ofert sponsorpay

Terik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Nie grałem od 1 roku w grę ale chciałbym zakupić jakąś broń/rzecz ale nie mam fundus i sobie wszedłem na sponsorpay'a a tu nie ma ofert. co z tym zrobić?

Opublikowano

Oznacza to, że otrzymałeś bana, zmieniałeś IP na zagraniczne ? Możliwe, że to błąd systemu. Radzę do nich napisać i wyjaśnij sprawę, jeszcze żeby mieć pewność sprawdź na innym koncie czy SP działa.

Opublikowano

Obawiam się, że nie ma. Nie wiem czy EA cokolwiek na to poradzi, można spróbować zadzwonić na infolinię. Zmieniałeś IP więc prawdopodobnie dostałeś bana, nie jest on dożywotni ale znowu nie wiadomo na ile, czasem znika po dniu a czasem po kilku miesiącach.

Opublikowano

Szczerze to nie wiem, nie pracuję tam a na ten temat nic nie ma. Napisz, nawet jeżeli mieliby nie odpisać. Licz się jednak z tym, że ban jest nadany nie bez powodu i samo napisanie nawet po ang może nic nie dać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...