Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak szybko i sprawnie zarobić na SM

vip62

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, w tym poradniku szczegółowo opiszę Wam sposób zarabiania na serwisie mypay.pl.

Zacznijmy więc po kolei:

Co to jest mypay.pl?

mypay.pl jest to serwis, który pozwala nam na zarabianie realnej gotówki przez Internet, przez wykonywanie ankiet, branie udziału w konkursach itp. Po poprawnym wykonaniu ankiety, pieniądze przychodzą nam automatycznie na Twoje konto w mypay.

Jak zacząć zarabiać?

Aby zacząć zarabiać musisz się zarejestrować, możesz zrobić to wykorzystując mój reflink*, który da Ci wiele korzyści**, których opis znajdziesz poniżej. Rejestracja jest darmowa, wszystkie dane są poufne, które nie będą udostępniane osobom trzecim.

Ile mogę zarobić?

Wszystko zależy od Ciebie, oraz Twojego zaangażowania w to co robisz. Akcje odświeżają się codziennie, a niektóre z nich nawet co kilka godzin. Średnie zarobki początkującego mogą osiągać nawet 5zł dziennie, co daje nam około 200zł miesięcznie (wliczając bonusy)! Osoby z kilkutygodniowym stażem mogą zarabiać kwoty wahające się miedzy 400, a 500 zł, ale jak wspomniałem, wszystko zależy tylko i wyłącznie od Ciebie.

________________________________________________________________________________________________

*reflink - dostępny pod nr GG: 2162451 / 3554887

**korzyści – na start dostajesz 15gr oraz szczegółowy poradnik, który pomoże Ci usprawnić zarabianie pieniędzy oraz moją pomoc, która odbywa się drogą korespondencyjną.

UWAGA: Aby otrzymać 15gr na start, w polu „Kod zaproszeniowy” musisz wpisać słowo „mih2”

kodu.png

Czas zacząć zarabiać:

Jeśli już założyłeś konto, pora zacząć zarabiać pierwsze pieniądze. Kiedy potwierdziłeś już maila, przejdź do zakładki „Akcje”. Otrzymasz następujący widok:

scr2y.png

Aby zacząć wypełniać nasze akcje klikamy: "Detale -> Uczestniczyć"

Co będzie Ci potrzebne do wykonywania akcji?

Najważniejszą rzeczą jest, abyś korzystał z przeglądarki Chrome albo Firefox (korzystając z innych przeglądarek zaliczało mi dużo mniej akcji). Kolejnym krokiem jest zaopatrzenie się w dużą ilość adresów e-mail*. Musisz usuwać pliki Cookies (ciasteczka) po każdej wykonywanej serii akcji*.

________________________________________________________________________________________________

*sposób na szybkie tworzenie maili oraz informacje o seriach akcji znajdziesz w poradniku szczegółowym.

Pieniądze za same akcje nie wystarczają, jak je zwiększyć?

Możesz odbierać bonusy za aktywność (ilość poprawnie wypełnionych akcji). Za odpowiednią ilość wypełnionych akcji przypada inny bonus, który możesz wykorzystać raz w miesiącu. NP: za 10 akcji dostajemy 50gr, za 25 – 1 zł itp.

Kolejnym sposobem jest werbowanie znajomych. Służą do tego linki referencyjne, które znajdziesz w zakładce „Zapraszaj znajomych -> Werbować członków”. Od każdej zaproszonej osoby, dostajesz 9% jej zarobków, jeśli ona kogoś zaprosi, dostajesz kolejne 4% od osoby trzeciej.

Zarobiłeś już pieniądze, co teraz?

Gdy osiągniesz minimalną kwotę 7,50zł, możesz dokonać wypłaty na 3 sposoby:

• konto bankowe,
  • PayPal,
  • lub Moneybrookers.

Najbardziej opłacalną metodą jest przelew na konto bankowe, ponieważ na w/w serwisach pobierają prowizje w wysokości około 7% wypłacanej kwoty.

Każdy sposób wykonujesz tak samo. Klikasz w zakładkę „wypłaty” i wypełniasz formularz (jak go wypełnić opiszę poniżej). Wypłaty są realizowane tylko w poniedziałki i piątki, więc nie stresujcie się jak nie dostaniecie wypłaty w ciągu kilku godzin : ) Jak tylko administrator dokona przelania pieniędzy na Twoje konto bankowe, status wypłaty zmieni się na „zrealizowany”

scr3k.png

Nazwa odbiorcy: Imię i nazwisko właściciela konta bankowego

Numer konta: Twój numer konta bankowego (bez spacji)

Kod Swift: kod banku, w którym masz konto. SWIFT znajdziesz w FAQ na samym dole

Reszta to Twoje dane.

Mam nadzieję, że mój poradnik ułatwi Wam zarabianie przez Internet. Ten poradnik jest napisany w 100% przeze mnie oraz znajomego, który jest oparty na naszym własnym doświadczeniu. Życzę wszystkim wysokich zarobków.

Jeśli chcesz otrzymać naszą pomoc oraz szczegółowy poradnik, który zawiera takie informacje jak:

- opis niektórych akcji,

- sposób na hurtowe tworzenie maili,

- co zrobić, aby mieć wyższy ranking jakości,

- co to są serie akcji,

- czego pod żadnym pozorem nie możesz robić,

- oraz wiele innych, bardzo potrzebnych rzeczy, które w znacznym stopniu ułatwią Ci tą „zabawę”.

Napisz do nas na GG z prośbą o reflink a my Ci go podamy. Gdy już się z niego zarejestrujesz dostaniesz od nas "wypasiony" poradnik.

mail: [email protected] / [email protected]

GG: 3554887 / 2162451

Opublikowano

beztytuuukhs.jpg

Proszę bardzo :) Moje autentyczne wypłaty.

Właśnie kończę pisanie z kumplem poradnika. Gdy będzie gotowy, zaauktalizuje pierwszy post. Pozdrawiam

Opublikowano

wyplacalny jest ( jako jeden z nielicznych :D ) ale trzeba sie nasiedziec zeby zarobic te 7.50 :D

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Kwoty zamazane ponieważ znam osoby, które później zostawały oczerniane na różnych forach :)

@UP 7,50? Nawet początkujący zarobi takie pieniążki w 2 dni.

Opublikowano

Poradnik bardzo dobrze wykonany wedlug mnie. Sa zawarte wszystkie informacje, ktore przydadza sie na poczatek. Na swoim przykladzie moge zapewnic ze wyplacalnosc jest w 100%. Przez 2 miesiace zarobilem prawie 170zl. Dziennie na reklamach potrafie okolo 5zl wyciagnac, wiec kwestia wyplaty to dwa dni. Bardzo ciekawi mnie, jak wyglada ten szczegolowy poradnik. Istnieje mozliwosc zeby dostac go w inny sposob niz rejestracja z refa? Pozdrawiam.

Opublikowano

@UP Poradnik póki co będzie dostępny do dostania tylko u nas po zarejestrowaniu się z reflinka :) Czemu nie mogę dać go za zupełną darmochę? Ponieważ przy poradniku się napracowaliśmy. W poradniku są opisane rzeczy, dzięki którym naprawdę można szybciej i efektywniej zarabiać. Skoro ja to wiem, to po co mam go udostępniać innym? Ano dlatego, że lubię pomagać ludziom. A wydaję mi się, że dużo za to nie oczekuję :)

Opublikowano

@Ref

Niektórzy już z nami zarabiają, ale to nie oznacza że nie przyjmiemy w nasze szeregi kolejnych osób.

Także zapraszamy na GG bądź e-mail.

Opublikowano

Może skusze się na to, napisze do cb później na GG ale mam pytanie - czy konto PayPal jest darmowe i nie muszę nic potwierdzać (nie jestem pełnoletni i nie mam karty kredytowej)?

2nsj.jpg

Opublikowano

Ok dzięki za pomoc. W weekend postaram się zacząć z tym bawić i napisze za jakiś czas jakie są tego efekty.

2nsj.jpg

Opublikowano

Wszystkie rzeczy na darmowe SM tego typu dają mało SM, żeby się tak nabawić na takie 75SM, to trzeba by było siewdzieć przez 3 dni 24na 24 -.-

Opublikowano

@Zarax Nie mów głupot jeśli nie wiesz o co biega, dobrze? To nie są reklamy na SM tylko na reale pieniądze, które MOŻESZ przekazać na SM. Na 75SM zarobi się w 3 dni, ale po godzince dziennie.

@UP Niestety kody się skończyły i postanowiliśmy nie tworzyć nowych, ponieważ ludzie wykorzystują kody po czym nawet nie logują się na serwisie.

Opublikowano

@Zarax Nie mów głupot jeśli nie wiesz o co biega, dobrze? To nie są reklamy na SM tylko na reale pieniądze, które MOŻESZ przekazać na SM. Na 75SM zarobi się w 3 dni, ale po godzince dziennie.

@UP Niestety kody się skończyły i postanowiliśmy nie tworzyć nowych, ponieważ ludzie wykorzystują kody po czym nawet nie logują się na serwisie.

Wiem o tym, idiotom nie jestem.Ale naprawde mało się zarabia.

w 3h otrzymasz srodki na kupno SM na 75 SM???

hahah, dobra. powiem ci coś, fajnie się reklamujecie,

pozdrawiam

Opublikowano

Nom "haha". Byłaś na stronce? Nie, to po co się udzielasz jak nie wiesz? :) Ciekawe skąd wiesz, że mało się zarabia? Bo ja lubię sobie dorobić do wypłaty/kieszonkowego ok. 200 zł i właśnie to robię siedząc 1h przy reklamach.

PS Z tym "idiotom" to bym się kłócił

Pozdro dla kumatych.

Opublikowano

Wiem o tym, idiotom nie jestem.Ale naprawde mało się zarabia.

w 3h otrzymasz srodki na kupno SM na 75 SM???

hahah, dobra. powiem ci coś, fajnie się reklamujecie,

pozdrawiam

W moim temacie jak otrzymałeś dowody w postaci ss dowodu zarobionych PLN to się zamknąłeś i już nie pultałeś na lewo i prawo ze słabo sie zarabia.

Nawet nie sprobowałeś a szerzysz herezje... zalosne...

P.S

Temat dot. mypay na forum już jest. Nie wiem dlaczego tutaj ma miejsce bytu :>

Pozdro

Opublikowano

@ref

@UP

Może ma miejsce bytu bo nie jest robiony w 5 minut tylko starannie wykonany i ładny dla oka. Skoro ty masz poradnik dot. MyPay to nie oznacza, że czyjś nie ma prawa bytu skoro jest taka możliwość, że jest lepszy :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...