Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Simple Region Market

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem,

na serwie mam srm i kiedy gracz kliknie na tabliczke to nic sie nie dzieje, oraz nic sie nie pokazuje, admin może. Co robić?

Poradziłem już sobie, przyczyną był pewien bug z tym pluginem, zgłosiłem już ticketa w tej sprawie do teamu srm :P

DBSTP

Opublikowano

nie dzi

dodaj dla gracza permisję:

- simpleregionmarket.buy

nie działa, ale jak dam simpleregionmarket.* to działa tyle ze wtedy może wszystko

DBSTP

Opublikowano

Kolego mialem ten sam problem dodawalem permissions jaki tylko sie dalo lecz i tak nie dzialalo poradzilem sobie z nim sciagajac BuyRegion dziala idealnie i latwy w obsludze

Opublikowano

jezeli problemm sie nie wyjasni to pewnie uzyje tego pluginu, ale wiem ze srm moze dzialac naprawde ladnie, tylko jakis bug jest. Moze cos z pexem, albo bukkitem? Naprawde za pomoc bd wdzieczny(limit), bo mam z serwerami pewne doswiadczenie i to jest pierwszy problem od 1.7.3, ktorego nie potrafie rozwiazac

DBSTP

Opublikowano
name='DoctoRHeaL' timestamp='1356721052' post='5924816']

dodaj -simpleregionmarket.signs.*

[/s]

naprawde myslisz, ze nie probowalem tego zanim zwrocilem sie do was z pomoca? Rozwiazanie niestety nie bedzie takie banalne. Probowalem tez simpleregionmarket.sign..use.* i simpleregionmarket.sign.use..sell.*, bo w ostatnich patchach byl bug ze z 1 kropka nie dzialalo, tylko z 2(oczywiscie naprawili to w ostatniej wersji, ale sprobowac warto xP

JUZ SOBIE PORADZIŁEM, DZIEKI ZA CHĘCI.

DBSTP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...