Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bonowanie. Czy o czyms nie wiem?

ChinskiTasak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno rozpoczalem gre na s26. Co sie okazuje jest tam mnostwo itemow z 5 bonami. Rozumiem jakies pro zbrojki+9 wybonowane np ze skrzyni na bodajrze 70 lvl. Zbroje do lvl 40 jak i miecze ze skrzyni na 20lvl. Jednak to co mnie zastanawia to to, skad ludzie biora te bony na np branze na 1 lvl+0...Widze mnostwo szitowatych itemow z 5 bonami. Wypelnianie reklam tzw free sm?

Opublikowano

Dużo ludzi, robi multi konta wbija tam 15 czy tam 20 level, przerzuca itemy na drugie konto i bonuje. Proste...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

z tego co sie orientuje ze szkaty na 20 lvl mozna bonowac tylko zbroje i bronie do lvl 40. Dobrze mowie?

Dobrze mówisz.

Ale teraz robisz new postać dropisz 5skarpet i masz szanse na dodanie bonu

Jak ktoś zaczyna gre to jasne że zbonuje jakiś wisior czy butki które może założyć czyli na niski lv.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

No tak, ja mam 68lv i cale eq z 5 bonami, po 2k hp, 10 kryta, fms sr 43, wgl. wszedzie pro bony przez tydzien robienia postaci i wbijania 20lv :) 7 metkow odpalam, wbijam im 5lv i z dropka 35lv pro eq kazdego expie do 20 i tak ciagle :)

Rob tez tak a bedziesz mial takie eq ze hohooho ale trzeba troche cierpliwosci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...