Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaki zestaw dla assaulta

*CF*Maniak*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście ten z M4A1, bo ma najlepsze dodatki (viper mags,lufa predator, kolba thunderbold,rapid aim red dot),

do tego ma pistolet "REX".

Potem dokup AEK, (na niski lvl), lub FAMAS, L85A2 (na wysoki lvl).

Opublikowano

Wiem, że to nie ten temat, ale czy opłaca sie kupować AK-47 ?

Bo mam AEKA, i mam 18 lvl i bede jakąś broń kupował nową, tylko nie wiem jaką ..

Poradźcie.

Opublikowano

Oczywiście ten z M4A1, bo ma najlepsze dodatki (viper mags,lufa predator, kolba thunderbold,rapid aim red dot),

do tego ma pistolet "REX".

Potem dokup AEK, (na niski lvl), lub FAMAS, L85A2 (na wysoki lvl).

Oczywiście, że stg 77 aug, bardzo celna broń nawet na długi dystans. M4A1 dzisiaj kupiłem na jeden dzień żeby wypróbować i porażka. Straszny rozrzut nawet z bliska ciężko zabić. to moje zdanie oczywiście jak chcesz to ryzykuj.

Opublikowano

@UP

mam wrażenie że GÓWNO się znasz na bf....

co do tematu

oczywiście że z M4 :) dokupujesz aeka i dodatki do aeka i kox ;) a na wyższym lvl możesz famasa kupić :)

YAY

Opublikowano

@UP

mam wrażenie że GÓWNO się znasz na bf....

co do tematu

oczywiście że z M4 :) dokupujesz aeka i dodatki do aeka i kox ;) a na wyższym lvl możesz famasa kupić :)

Mam 15 level szturmowca już trochę w to gram, i jako takie doświadczenie posiadam.

W opisie aek pisze, że mała celność więc nie wiem, kupię na dzień i jutro wypróbuje. Ale dla początkującego będzie dobry SCAR-L albo Xm8 .

Opublikowano

ja polecam Ci kupic zestaw kraftjur Bojur czy jakoś tak. Jest to zestaw jednego z producentów gry. jest m4 z wieloma ulepszeniami i fajnym ciuszkiem. Polecam

To kosztuje 8000 founds :D

Opublikowano

@Strzelec88_PL jak nie grałeś wszystkim to znaczy że masz małe doświadczenie, aek jest pro a to co tam pisze to głupoty (np. lufa zasięgowa daje mniej niż precyzyjna,XM8AR jest celniejsze niż każda inna broń). XM8 jest ok ale Scar-l jest co najwyżej na krótkie dystanse.

Opublikowano

Bierz ten z m4a1 i kup sobie aeka jak masz mały lvl grałem stg77aug i moim zdaniem to syf jest (ściąga w prawo) ale to tylko moje zdanie :D

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Mi też się nie podobał ale kupiłem i na początku nie umiałem grać (za szybki) ale teraz polecam tylko że nie wiem jakie dodatki więc dla mnie jest na bliski dystans a serią strzelać się nie da.

Opublikowano

Bierz ten z m4a1 i kup sobie aeka jak masz mały lvl grałem stg77aug i moim zdaniem to syf jest (ściąga w prawo) ale to tylko moje zdanie :D

To prawda stg77aug sciąga i w prawo i lewo, ale to wbrew pozorom nieraz ułatwia zabijanie. M4a1 niecelna broń jak dla mnie ale to moje zdanie.

A opłaca sie kupować Famasa ? Wygląd mi sie nie podoba :(

Nie wygląd się liczy tylko jego możliwości. To bardzo dobra szybkostrzelna broń więc kupuj.

Opublikowano

@Strzelec88_PL jak nie grałeś wszystkim to znaczy że masz małe doświadczenie, aek jest pro a to co tam pisze to głupoty (np. lufa zasięgowa daje mniej niż precyzyjna,XM8AR jest celniejsze niż każda inna broń). XM8 jest ok ale Scar-l jest co najwyżej na krótkie dystanse.

Wypróbowałem ten aek, na krótkie dystanse ok na dłuższe już gorzej ale może być. W każdym razie lepszy niż m4a1 jak dla mnie.

Opublikowano

@UP

pfff aek to najlepsza broń do 21 lvl.... kontrolowanie odrzutu w tej broni jest wręcz BANALNE bez celownika... na daleki dystans da się spokojnie ściągać.... celować poprostu nie umiesz i albo strzelasz seriami ciągłymi albo nie wiem....

YAY

Opublikowano

Na długie dystanse AEK-971 to ja strzelam full auto bo jest szybciej i celniej niż jak strzelisz 1-3 pociski i zanim ogarniesz broń do pozycji wyjściowej to przy full auto koleś już leży...

Polecam i tak trollowanie C4 na jeepa i jazda...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...