Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Istnieje jakiś hack , który działa.

PiTeRovvvskyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
MAsz subforum hacki i zobacz czy jest undetected a najlepiej to nie hackuj nie umiessz grać czysto?

Kurw* ślepe jesteś dziecko ? Czytaj co napisałem :

Nie chodzi mi o te , które są w dziale hack bo każdy pobrałem i żaden nie działa .

nic

Opublikowano

Z działu hacki wszystkie cheaty działają. Gdyby nie działały były by dawno w koszu. Wszystkie hacki które mamy Ci do zaproponowania znajdują się tam i prawdopodobnie ty coś źle zrobiłeś :)

Opublikowano

MAsz subforum hacki i zobacz czy jest undetected a najlepiej to nie hackuj nie umiessz grać czysto?

Kurw* ślepe jesteś dziecko ? Czytaj co napisałem :

Nie chodzi mi o te , które są w dziale hack bo każdy pobrałem i żaden nie działa .

Kurwa bo jesteś głupi i tyle i kto tu dziecko napierdala na hackach bo inaczej nie potrafi
Opublikowano

Kurwa bo jesteś głupi i tyle i kto tu dziecko napierdala na hackach bo inaczej nie potrafi

To jest forum o HACKACH więc nie narzekaj, około 70% MPC jest tu od pomagania innym a nie od przypi#rd@l@nia się(do innych którzy czegoś nie wiedzą/szukaja) wiec troszkę kultury;]

PS; W SUBFORUM hacki są działające

nie używaj tych z prefiksem Detected.

Opublikowano

Jeżeli chcesz grać na hacku jak jakiś neos to kup sobie Vip hacka od Game Anarchy.

hmm odradzam :D

kiedys gralem na tym hacku wszystko bylo ok mialem wszystkie bronie itp i czulem sie jak gm xD

ale broni juz nieda sie przywolac komeda....

i do tego vipa od anarchy nexeon wykrywa w 2 dni ... szkoda kasy :D

strasznie crashuje...

Opublikowano

Jak chcesz grac na hackach to wypierdalaj na metina lowq jebany !

Pozdro dla normalnych graczy Jebac cziterów i jebanych hejterów !

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Każdy haker uprzykrza życie normalnemu graczowi.

Powiedz mi co ci da hakowanie? Będziesz pro bo wszystkich zabijasz bo zrobisz unba? Jaka z tego radość ? Gra bez haków zrobienie głupiego multikilla na czysto daje uśmiech na twarzy co z tego że z miejsca walniesz unba czy będziesz kogoś widział nic z tego nie będziesz miał,a jedynie będziesz denerwował innych ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...