Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znacie jakieś tajne komendy minecrat?

ProFistach11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo ostatnio na serwie, na którym gram już długo jest mocny atak hakerów. Dają sobie gm, adma i wszystko co tylko możliwe. Znacie jakieś komendy tego typu? Nie należę do tych co niszczą serwy. Podacie? Proszę. Słyszałem o komendach tego typu: /////add gm

Opublikowano

To twoje "/////add gm" nie jest komendą, jak chcesz, to wchodzisz na pirackiego launchera gry i wpisujesz ////nick_admina, którego nie ma na serwerze (np. ////GrzegorzMc543), ale większość serwerów jest przed tym zabezpieczona... A i są różne cheaty ale ich Ci nikt nie udostępni :) A wystarczy np. by 1 osoba dostała jakąś range z op, i rozda innym by te osoby na rozrabiały :)

Opublikowano

Może po prostu to NIE naprawdę NIE są "koledzy" admina ? Pomyślałeś ?

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

Może to jakieś premium na serwerze?

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Może po prostu ktoś z dostepem do ftp/konsoli rozdaje rangi po czym robią "demolke" na serwerze? Na razie nie ma takiego hacka, który by Ci dał sam opa w trakcie gry - może i są, ale jak już to pisali je dla siebie programiści lub za dużą opłatą dla kogoś. Jak chcesz się pobawić w latanie i inne cheaty, to zainstaluj to:

http://www.mpcforum.pl/topic/653103-dl146hack-nodus-v99-nowy-update/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...