Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Dział - Planetside2

Wilkinson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ostatnio bardzo popularna stała się darmowa gra od Sony Ent. , jest to planet side 2 (PS2)

Gra jest mieszanką MMO z FPS-em osobiście gram w to od paru dni i powiem że jest to naprawdę bardzo ciekawa rzecz , myślę że gracze udzielali by się na forum dość często gdyż jest również skomplikowana , i wydaje się nie do ogarnięcia przez pierwsze dni :P

Lecz co najciekawsze gra jest darmowa , tak grafika lepsza niż w takim np. BF3 , lecz jak wiadomo są haczyki :/

Walutą za którą kupuje się bronie itd. są CERTIFICATION POINTS , po pół godzinie grania można ich mieć ze 20-30 a dobra broń kosztuje około 500-1000 :)

i tutaj pojawia się haczyk (Płatna waluta) daje ona wiele możliwości przez które możemy zostać zdominowani :D

Lecz nie rozpisuje się dalej gdzyż to nie recenzja , tylko proszę o dodanie owego działu , myślę że sporo osób będzie się udzielać (ja na pewno :D) i przy okazji będzie można się razem umawiać na gre dzięki MPC ^^

Proszę o rozpatrzenie prośby pozytywnie :)

Opublikowano

Mnóstwo mam przygotowane przynajmniej z 4 tematy z cheatami :P od tego jest to forum X\ haha xD ;P co prawda mało osób o nich wie i ich używa gdzyż ciężko jest je zdobyć ale mam pare niewykrywalnych :)

I uwierz da się jechać dzieci sklepu bez żadnych broni nie to co w P4F , NFS WORLD itd.. :)

Opublikowano

Hmm, jakiś czas temu u mnie w dziale było trochę pytań dot. tej gry, ale teraz jest ich mało.

Według mnie można by było stworzyć dział testowy, gra staje się coraz popularniejsza.

Najwyżej jak nie będzie ruchu, to się usunie.

Na TAK.

@Down

Tak

Opublikowano

Ta gra jest bezproblemowa. Zrobią użytkownicy z 10 poradników i na tym się skończy.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

@UP wcale nie , najprawdopodobniej wcale w nią nie grałeś , lub nie wiele , na forum jestem od jakiegoś czasu (prawie 2 lata na tym koncie ogólnie 4lata ) i widziałem jakie gry dostawały działy i ile w nich było udziału.

NP. w Combat Arms spamują jakimś gównem byle by nie usuneli im działu :P i napewno nie składałbym propozycji do kolejnego gówna

Opublikowano

Za dużo się nie dowiedziałem ..

StarWars :O

Jeżeli jest darmowa nosteam itd można sobie reje zrobić pobrać i grać przez sieć.

Jestem na TAK.

Dużo działów dojdzie :D

Opublikowano

Za dużo się nie dowiedziałem ..

StarWars :O

Jeżeli jest darmowa nosteam itd można sobie reje zrobić pobrać i grać przez sieć.

Jestem na TAK.

Dużo działów dojdzie :D

Jest darmowa i jest na steamie.

Ogólnie gierka dobrze dopracowana itp. Tak!

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak. Na steam

Ogólnie na Tak

Zanim ta gra pojawiła się na steam już w nią grałem. Na steam wbiła później.

Ciekawa gra, ma wiele innowacji. Nie nudzi nas rozrywka, na tak.

Opublikowano

Jestem na TAK

I co do tej wirtualnej waluty , to co ci da jakaś super wyjebana snajpa jak nie umiesz grać ?

Nawet dobrze że tak wolno kasa leci , bo jakby leciała szybciej po 2 tygodniach miałbyś najmniej połowe rzeczy.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Jestem na tak ale tylko do Innych MMO na głównym dziale ruch by był niczym w dziale STWOR.

Do Innych FPP jak już ;)

Według mnie lepiej dać na główną, widać pewne zainteresowanie tą grą, na głównej szybciej się rozwinie.

Opublikowano

Bardzo sie cieszę że tak dużo osób odpowiedziało pozytywnie mam nadzieje że wkrótce ukaże się tu taki dział :)

Opublikowano

Ta gra jest bezproblemowa. Zrobią użytkownicy z 10 poradników i na tym się skończy.

takie osoby jak ty są wkurwiające, w kółko tylko o tym że dział nie ma przyszłości

jestem na tak, fajna gierka

xxxxxxx

Opublikowano

jestem na tak.

"Taki darmowy Battlefield"

;)

btw. rozjebał mnie 2 post xD

"Płatna waluta " Tzw mikropłatności

a jakiś bot już wyjebał że p2p xD

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

jestem na tak.

"Taki darmowy Battlefield"

;)

btw. rozjebał mnie 2 post xD

"Płatna waluta " Tzw mikropłatności

a jakiś bot już wyjebał że p2p xD

Darmowy battlefield to będzie Warface, który już rozpoczął na dniach closed bete :D

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Widziałeś w Warface możliwość kierowania czołgiem, samolotem itp?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...