Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabijaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto mam teraz problem,bo co się staje jak się wpadnie w przepaśc gdzieś? A pozatym ,dlaczego moje miasto atakują human???? Niewiem dlaczego , pomogłby ktos?

Opublikowano

Jak wpadniesz w przepaść to giniesz, więc albo restartujesz WoW'a albo robisz unstuck na stronce serva, jak atakują human? nie za bardzo wiem o co Ci chodzi, może jesteś z hordy?

Opublikowano

Jezeli wpadniesz w przepasc to zalezy od serwera:

1. umrzesz i nie bedziesz mogl sie resnac

2. zginiesz i teleportnie cie do spirit healera

3. teleportnie cie do spirit healera

4. spadniesz z nieba w miejsca z ktorego spadles (wiec jezeli jest to miejsce w ktorym nic i tak nie ma bo np. uzyles teleporta to przesrane :P )

co do 2 to bedziesz musial pogadac ze spirit healerem zeby cie uzdrowil, jezeli spadles pod ziemie w jakims normalnym miejscu to mozesz isc na to miejsce nastepnie spojrzec na radar i zobaczyc gdzie lezy twoje cialo, stan rowno nad nim a nastepnie uzyj macro (Macro tworzy sie wpisujac w czacie /m, a nastepnie klikajac new, potem podajesz nazwe macra, klikasz create czy OK niepamietam co tam jest i klikasz na ikonke ktora stworzyles i wpisujesz na dole w czacie komende ktora ci zaraz dam. a ten przycisk przeciagasz na pasek ze skillami... Mam nadzieje ze zrozumiesz)

komenda na ress w takim przypadku to: /script RetrieveCorpse()

przepisz to, mozlwie ze nie zadziala natomiast w 95% powinno dzialac :)

jak nie dziala to niestety ja nic nie poradze pogadaj z GM-em albo spirit healerem)

a twoje miasto atakuja Human (jezeli to gracze) dlatego zeby nabic sobie punkty "Honor" (za ktore mozna kupic itemy) lub tez z nudow

jezeli to komputer (tzw. Moby) to nie mam pojecia :D

Moj internet w niemczech:

232431327.png

(Komp jest do dupy ale internet, mioodzio.)