Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Priv] SpaceBattle.gra24.tk - klon OGAME, bez bugów, własny hosting

MasteRofNumberS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spacebattlebanner.png

Patrząc na temat można wywnioskować, że ta gra to kolejny, nudny klon gry OGAME, który nie ma żadnej przyszłości, bo zapewne jest postawiony na darmowym hostingu lub ewentualnie na takim, który nie podoła dużej ilości graczy. Pozory potrafią człowieka zmylić. Ten klon jest postawiony na moim własnym hostingu, który od niedawna jest udostępniony innym użytkownikom internetu (nie podaje linku bo to nie jest jego reklama). Gra jest wielojęzykowa, posiada także język polski, dlatego jest przyjemna i czytelna. Pewnie czytając ten tekst zastanawiacie się jaka jest szybkość gry, co zostało dodane, a co może zlikwidowane? - Odpowiedzi teraz udzielę tylko na to pierwsze pytanie. Całkowita prędkość gry jest dość duża , jednak w ciągu jednego dnia gry nie da się zbudować potężnego imperium, dlatego i tak trzeba się troszeczkę pomęczyć.

W grze można wcielić się w dwie różne rasy, które się wzajemnie nienawidzą, jednak walki wcale nie muszą toczyć się tylko pomiędzy nimi...

Poszukujemy:

-Operatorów gry

-Moderatorów forum

-Graczy, którzy będą gotowi podjąć się wyzwania i zagrać w tego klona

Pozdrawiamy serdecznie

i zapraszamy do wspólnej zabawy.

Opublikowano

Całkowita prędkość gry jest taka sama jak w OGAME

Dzieki temu nie bedzie graczy... po co grac w klona z mala iloscia graczy bez praktycznie supportu itp?

zrobcie dobre speed ogame dla gry 4fun to ludzie sie zleca... po co grac znow w nudne i wolne ogame? po co sie meczyc rok na zbudowanie czegos grajac z kilkoma graczami? i nie daj boze bedzie to zezlomowane? zadnej przyjemnosci z gry.. w oryginala lepiej grac na oryginale :D zrobcie dobrego speeda to ludzie przyjda

Opublikowano

W tym samym dniu, kiedy była pisana ta reklama i tak wszystko zostało zmienione, zaczynając od całej mechaniki a kończąc na szybkości ;) Teraz szybkość nie jest taka jak w OGAME, a przeciwnie dużo szybsza. Choć napewno w ciągu jednego dnia nie da się zbudować najlepszego imperium.

Poprawię w głównym wątku.

//EDIT

Dodałem także krótką fabułę gry:

W 2196 roku ludzkość została całkowicie zniszczona przez współpracujące ze soba dwie rasy. Przez 50 lat wspólnie zamieszkiwały wszechświat, lecz teraz wybuchła między nimi wojna. Wybierz którą rasę wolisz: Voltre, która niszczy wszystkich zdrajców i uważa swoją rasę za najlepszą czy Gultre, która sprzeciwiła się temu reżimowi i walczy o swoją wolność. Od ciebie zależy która rasa wygra i zapanuję nad wszechświatem.

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale nie mogę edytować poprzedniego postu (ale nie dostałem żadnego ostrzeżenia), dlatego proszę administratora o wrzucenie tego do mojej poprzedniej wypowiedzi:

Pilnie poszukuję grafika, chodzi tutaj i o tą grę, ale także o mój własny projekt. Kontakt na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...