Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zrzut wyposazenia.

Strzelec88_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem zrzut wyposażenia za 999 funds. Pisało że na pewno jest celownik do m145, oraz

inne dodatki do broni i mnóstwo gadżetów. I tu pojawia się problem bo dostałem tylko ten celownik i to na jeden dzień a reszty gadżetów nigdzie nie ma jak to z tym jest??

Opublikowano

Jakie to są gadżety i dodatki do broni?

Wejdź w modyfikacje broni w inventory (mój sprzęt) i kliknij w modyfikacje broni i dostosuj sobie celownik.

A jeżeli dostałeś bandaże itp. to też wejdz w inventory gdzie masz bronie - powinieneś mieć.

Opublikowano

Witam kupiłem zrzut wyposażenia za 999 funds. Pisało że na pewno jest celownik do m145, oraz

inne dodatki do broni i mnóstwo gadżetów. I tu pojawia się problem bo dostałem tylko ten celownik i to na jeden dzień a reszty gadżetów nigdzie nie ma jak to z tym jest??

Jeśli chodzi o ten zrzut to tam nie masz zagwarantowanych rzeczy tylko w tym zrzucie może się pojawić takowa rzecz,ale nie musi.Także jest to tylko informacja co może m.in się trafić.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi już więcej tego nie kupię. A tak z innej beczki, która z tych broni jest lepsza famas czy f 2000 ???

Opublikowano

Grałem F2000 - polecam FAMASA...

Nie no tak serio.

F2000 ma bardzo trudny do ogarnięcia rozrzut (Z DODATKAMI!) przy full auto jest bardzo trudno, seriami po 2-4 pociski jest troszkę lepiej no ale po cholere ci taki karabin... F2000 jest tylko do Karkand i Sharqi... Do 30 metrów jest PRO ale dalej to jest badziew.

(F2000 ma ogromną szybkostrzelność - na dalszych dystansach tego nie wykorzystasz, dlatego jeśli grasz agresywnie to polecam ci:

-SPAS-12

-F2000

-870 Combat

-XM8)

FAMASem nie grałem ale słyszałem że dobre.

Na pewno polecę ci AEK-971 kolba stabilizująca, holo (rapidaim reddot lepsze jak coś), większe magazynki i precyzyjna lufa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...