Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] T34 czy pół roku premki ?

sergyfu

T34 czy pół roku premki ?  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybra? ?

• Premka
      23
    • T34
      48

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy do tego czy skupiasz się na zarabianiu pieniędzy czy chcesz zbadać jakieś konkretne drzewko

Ta i ta opcja dobra więc wybór należy do Cb.

Opublikowano

Zależy jak aktywnie będziesz grać. Ja jak sobie 1 miesiąc kupiłem z myślą "trzeba grać, bo premium się skończy" to już po 3 tygodniach mi się nie chciało grać, a 1st winy robiłem "na siłę". Ja bym wybrał T34, bo go dostajesz już całkowicie na stałe ;)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Powiem Ci tak. Zależy pod jakim względem patrzysz gre tzn. Jak szukasz tieru do zarobku to weź T34 a jak chcesz szybko wbić jakiś tier i np dziennie byś grał po 4h to lepiej się opłaca kupić konto premium ponieważ nawet na VIII wyjdziesz na 0 lub nawet na +.

Opublikowano

@ UP 2@UP co wy kurwa jjesteście jebnięci co wy mu proponujecie T34 zamiast premki na puł roku widzę że wasz pozom ogara jest na poziomie 0 niechce mi się tego komętować zostawiam to waszemu sumieniu

Opublikowano

Zależy jak aktywnym graczem jesteś ,jeżeli grasz max 2/h dziennie to polecam T34 ale jeżeli grasz więcej jak 2/h to polecam premke .

Osobiście posiadam w T34 i powiem że nawet na przegranej bitwie średnio zarabiam na czysto po odliczeniu ewentualnej naprawy i zakupie pocisków itp; mam około od 20 do 70 tyś na czysto .

Twoje pytanie jest bardzo trafne , masz tu parę mądrych podpowiedzi ,ale co sam wybierzesz to już zależy tylko od Ciebie obie opcje są dobre.

Opublikowano

Co wy chcecie od tego ile gra ? Czasem może nie grać przez miesiąc wcale a raz może grać 5 h dziennie.Z wotem tak bywa czasem nie chce mi się grać nie mam siły po prostu do wota ale za kilka dni czasem dwa/trzy tygodnie tak dużo gram, że praktycznie nadrabiam połowę straconego czasu i najczęściej mi lepiej idzie niż jak bym miał grać na siłę.Moim zdaniem pół roku premium jest lepszym rozwiązaniem nawet jak się gra 1/2 h dziennie ponieważ premium tyczy się wszystkich czołgów i np. jak masz 4/5 tanków i masz premium to szybciej rozwijasz wszystkie 4 a nie nie rozwijasz nic tylko zdobywasz wolny exp i to mało i pieniądze.Gdzie możesz mieć 2 X tiery i dobrze rozwinięte inne linie.

Ale decyzja należy do ciebie i to jest twoje konto i twoje złoto.My tylko sugerujemy ci i podpowiadamy co możesz zrobić i nie miej potem pretensji do nas albo forum jak będzie ci się źle grało tym czołgiem.A wiesz dla czego ? Bo nie zawsze każdy umie grać każdym czołgiem.

Opublikowano

@REF

Ref co 24H od ostatniej odpowiedzi w temacie.....

@Top

Jeżeli napierdzielasz codziennie po kilka godzin i nie nudzi ci się to = pół roku premki

Jeżeli grasz mniej i chcesz dobrze zarobić = T34

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@ UP 2@UP co wy kurwa jjesteście jebnięci co wy mu proponujecie T34 zamiast premki na puł roku widzę że wasz pozom ogara jest na poziomie 0 niechce mi się tego komętować zostawiam to waszemu sumieniu

Ja tego też nie skomentuje, bo to spam całkowity "nie chce mi się tego komentować" takie gó*** można napisać pod każdym postem, więc i twojemu sumieniu to zostawiam...

@Topic

Taki dodatek do mojej wypowiedzi, żeby nie było, że spamuje (tak jak kolega wunderbaum123): Jeśli brakuje ci xp do odblokowywania czołgów weź premium, ale jeśli brakuje ci srebra, to biorąc premium bez dobrego czołgu do zarabiania spowoduje późniejszy brak kasy. (do tierów VI-VIII idzie spokojnie bez czołgu premium, ale dalej to już trochę męczące jest)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

No dobra logika

zdobedziesz 2x TIER 10 itp i za co to utrzymasz, za co będziesz jeździł 10 jak ci się prema skończy (czyt. czym będziesz na nie zarabiał)

lepiej t34

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz zarabiać T34 to Ci go nie polecam. Lepiej wziąć sobie M26 albo KW-5

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Jeżeli chcesz zarabiać T34 to Ci go nie polecam. Lepiej wziąć sobie M26 albo KW-5

Co ty za przeproszeniem pierd**isz T34 jest jednym z czołgów najlepiej zarabiających w grze i nie porównuj go z kv5

Opublikowano

Co ty za przeproszeniem pierd**isz T34 jest jednym z czołgów najlepiej zarabiających w grze i nie porównuj go z kv5

Gówno wiesz i nie pier**l, że wiesz jak zarabia. Sam mam na tym czołgu 1000 bitew, więc nie patrz się na filmiki, w których gościu zarabia w wuj kasy. Prawie nigdy nie wystrzelisz 20 pocisków..

Pociski drogie, trudny w opanowaniu przez noooba, który nie grał nigdy USA 7/8. W porównaniu do KW-5 albo Jtigera 8,8 zarabia o wiele mniej.

BTW. Ile ty masz bitew?? Nawet nie masz czołgu premium pewnie..

signature.png

Opublikowano

11k bitew, może nie mam czołgu premium ale grałem t34, lowe, jtigerem i stwierdzam iż najwięcej zarabiałem oraz najlepiej się grało t34

Opublikowano

Gówno wiesz i nie pier**l, że wiesz jak zarabia. Sam mam na tym czołgu 1000 bitew, więc nie patrz się na filmiki, w których gościu zarabia w wuj kasy. Prawie nigdy nie wystrzelisz 20 pocisków..

Pociski drogie, trudny w opanowaniu przez noooba, który nie grał nigdy USA 7/8. W porównaniu do KW-5 albo Jtigera 8,8 zarabia o wiele mniej.

Stary i co z tego że masz ponad 1k bitew na nim ja srednio wychodzę na nim na 30 walk 48 k na czysto

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

11k bitew, może nie mam czołgu premium ale grałem t34, lowe, jtigerem i stwierdzam iż najwięcej zarabiałem oraz najlepiej się grało t34

Dobrze zarabiać, a grać sb dobrze to dwie różne rzeczy.

Stary i co z tego że masz ponad 1k bitew na nim ja srednio wychodzę na nim na 30 walk 48 k na czysto

Wyobraź sobie, że KW-5 zarabia się więcej.

signature.png

Opublikowano

Kupuj T34, jest najlepszym czolgiem premium a poza tym to co na nim zarobisz zwroci Ci sie szybciej niz gdybys mial grac na koncie premium.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

A podasz dla potwierdzenia credit rate'y na tych czołgów, czy po prostu piszesz bo ktoś ileś, czymś tam zarobił? Nie musisz odpowiadać, pytanie retoryczne.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...