Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Lol v ventrilo

rafichu8i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem w czasie grania bez ventrilo mam 25fps (slaby komp) jak wlacze ventrilo spada do 3-4 wtf? Tak ma byc? az takie obciazenie?

Mozna to jakos zmienic?

Opublikowano

po prostu nie graj w lola jeżli sprzęt nie sprosta wymogą tej gry po przez to psujesz rozgrywkę innym graczem bo maasz tzw "wodden PC"

Po prostu uzbieraj na nowego kompa pójdz do roboty a potem zacznij grać :)

Opublikowano

Przecież ma 25 fpsów tylko mu program do nagrywania spowalnia, mózgu ty.Czytaj troche. Masz za słabego kompa.Jak chcesz nagrywać mecze bez ścinki to używać lol recodera.

Co ty człowiek gadasz?

Ventrillo to inny ts, a nie program do nagrywania (?). Nie graj z ventrillo, skypem czy czymś innym. Jedyne co Ci może pomóc to defragmentacja (zaśmiecony komp), lub granie z game boosterem.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

To wlasnie tak gram tylko chcialbym jeszcze rozmawiac w czasie tego ale raczej niema szans...

Tylko mnie dziwi dlaczego taki duzy ma spadek fps jak uzywam ventrilo

Gość Menesterowy
Opublikowano

Ventrillo już od jakiegoś czasu ma problemy z kompatybilnością z W7 oraz LoLem, lepszym wyborem będzie tu TS lub Skype, nie lagują i nie ma tam opóźnień czasowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...