Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie postacie na aramy ?

Mesye Sitwon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się pytam - gdzie jest mentioned fiddle, który po prostu KOSI z "E", gdzie jest mentioned Karma, która ma heala i tarczę i potrafi utrzymać wszystkich przy życiu. No i ofc. większość long range AP casterów (Lux, Gragas), global ulti (ez, karthus), global CC (galio, amumu).

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

nikt nie napisal o katarinie Nią mozesz robic nawet kilka pent na mecz. Tyle że kata+yi w 1 teamie nie sa za dobrzy

Następnym razem napiszcie za co dostaje warna a nie że w poscie nieznane i bez notatki

Opublikowano

nikt nie napisal o katarinie Nią mozesz robic nawet kilka pent na mecz. Tyle że kata+yi w 1 teamie nie sa za dobrzy

Wystarczy zeby master bral kille a kata asysty

Dariusa tez polecam i teemo,zabawne sa jego grzybki jak robi sie pod ap na tej mapie

sstwc.jpg

Opublikowano

Czy Tobie chodzi o picki na mapę proving grounds? ARAM to nie nazwa mapy, ale skrót od All Random, więc szukanie championów "op na aram" mija się z celem.

Zaraz przyjdzie Nazi Moderacja i mi wlepi warna, więc odpowiedź na źle sformułowane pytanie:

Master YI, Yorick

Opublikowano

Na ARAMy polecałbym szczególnie championów wyposażonych w poke (op na tej mapie - idealny sposób do nauki gier poke liniami). Z innych polecam oczywiście Bliztcranka oraz Ap Yi

Opublikowano

Supporty pod AP. Taric, soraka potrafią zdziałać cuda. No i osobiście polecam jeszcze Tristanę pod AP która też daje radę ;d

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

Według mnie dobra na Aram'y jest również Nidalee.

Świetnie kosi z q jak ją ogarniasz, darmowy heal zawsze się przyda, nie będziesz musiał często latać po apteczki co może skończyć się zgonem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...