Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupić takie fajerwerki?

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak wiem, że taka 1 sztuka czyli 1 wystrzał może kosztować z 50 zł albo i więcej, ale chciałbym choć raz coś takiego zasmakować znacie może sklep z takimi fajerwerkami?

Przykładowy wystrzał:

Mogą być i lepsze to tylko przykład innych nie chciało mi się szukać ;D

Kto zna takie sklepy internetowe(tylko żeby nie były jakieś oszukańcze... ;/) lub coś w tym stylu (np. allegro, jeżeli w ogóle tam takie coś jest, bo nie sadze) to proszę o podanie! za pomoc lajk i 5 w profilu

EDIT:

Przykładowe wystrzały o jakie mi chodzi:

ale mnie to rajcuje ;d

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

no zwykł człowiek w zwykłym sklepie nie dostanie więc zostają tylko sklepy internetowe, a ja się pytam czy ktoś zna takie gdzie takie coś można uzyskać

To nie muszą być idealnie takie same jak te efekty mogą być takie same jak np. u nas co w sylwester puszczają te w telewizji np. Sylwester z TVP 2 lub sylwester z polsatem ;D mi po prostu chodzi o te dobre efekty i jeżeli ktoś zna sklep z takim czymś proszę o podanie

Opublikowano

Koło mnie mieszka znajomy który sprzedaję fajerwerki ,Pan Jacek Dudkowiak ,koszt takiego czegoś to około 500-700zł ,na Polskę nie jest raczej rozprowadzane jedynie indywidualnie dla firm które zajmują się pokazami pirotechnicznymi :)

1338110519-U641844.png

By Nemesix

Opublikowano

@TOP W pierwszym filmiku w komentarzach pisze 90 euro.

Mam pytanie związane z fajerwerkami, a nie chce spamować na forum to napisze tu. Czy fajerwerki które można kupic na bazarze są bezpieczne? Wyglądają tak jak te z supermarketu. Głównie chodzi mi tutaj o petardy np. Achtung.

Opublikowano

Napisał gościu w komencie, że kosztuje takie coś 90 euro.

nie pytałem o cence...

Viaths, jak masz kase i chcesz sie zabawic, to kup bardzo drogie fajerwerki i to na pewno bd. takie jakie puszczaja w tvp2/polsacie na sylwestra

Jak kupie wszystkie drogie fajerwerki to mnóstwo kasy pójdzie i to nie będzie to samo..., bo ta jedna duża sprawia więcej rajcu niż klika gówienek np. baterie za 200 zł w tesco i po drugie nie mówiłem, że chce się pobawić i zrobić sobie super pokaz tylko, że chciałbym kupić taką 1 fajerwerke, by zasmakować takiego efektu samemu ;d

I jak ktoś zna jakiś sklep internetowy z takim czymś prosiłbym o podanie

Najlepiej sprawdzić w hurtowni petard

W Polsce albo za granicą :)

tia, tylko gdzie ja taką hurtownie mogę znaleźć? ;/

Opublikowano

@up

Hurtownię w polsce ?

Zależy gdzie mieszkasz czyli gdzie będzie bliżej ;)

Nie wiem czy akurat u ciebie by tak było ale u mnie w hurtowni mogę nawet zamówić sobie petardy :)

Opublikowano

chuja wiecie o fajerwerkach.

tak więc, na to trzeba pozwolenie jest to tzw. szelka, szelki które każdy może mieć to 2''/

to jest 12'' używana przez profesjonalistów głównie na pokazach/

kosztu nie znam, ale będzie coś ponad 400zł lekką ręką.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Nie rozumiem po co wydawać hajs na coś co trwa max 10 minut i nie masz z tego żadnej satysfakcji.

A takiego zestawu poniżej 100 nie kupisz.

Opublikowano

tylko w tesko

Obawiam się ze nie ma w galerii echo - tesco - takich fajerwerkow bo sam chcialem cos takiego pieknego zakupic ale niestety nie znalazlem tego, moj wujek jest aktualnie w belgii i mowi ze takie piekne fajerwerki sa po 70euro , takze troche drogie, dokladnie nie wiem jakie - domyslam sie ze on tez nie, ale mowi ze na pudelku jest wlasnie cos takiego jak na tym filmiku, no i cena 70euro to być może jest to tez taka bomba jak na filmiku - petardy xD

Watpie ze cos takiego znajdziesz w naszym soczysto czerwonym kraju gimbów <3

jak znajdziesz pisz PW, ale jeszcze bede obczajał na necie, ale jeżeli chcesz to jedz do belgii <3

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...