Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak nagrac obraz z kamerki

Deroez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam takie pytanie. Mam laptopa a w nim wbudowana jest kamerka internetowa. Laptop jest firmy Toshiba. Chodzi mi oto, że jak np. nagrywam lets play to w rogu chcę mieć kwadratowy obrazek z moją twarzą. Jeśli ktoś ogląda Roja lub RockAlone to wie o co chodzi. Nie chodzi mi o to jak wstawić bo to już wiem tylko jak nagrać. Chodzi mi też o to, że nie wiem jak ją włączyć a w skype działa normalnie.

@ EDIT

258241432985440392180.png

Opublikowano

poradze Ci cos,

sciagnij skype, jak z kims rozmawiasz to automatycznie widzisz sam siebie w skype, wlasnie w MPCym prawym rogu xD

takze jak krecisz lets playa bodajmy to tez bedziesz mial w rogu siebie w skype , a wstawiac juz umiesz <3

LIKE <3 <3 <3xD

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

poradze Ci cos,

sciagnij skype, jak z kims rozmawiasz to automatycznie widzisz sam siebie w skype, wlasnie w MPCym prawym rogu xD

takze jak krecisz lets playa bodajmy to tez bedziesz mial w rogu siebie w skype , a wstawiac juz umiesz <3

LIKE <3 <3 <3xD

A jakbym chciał sam nagrywać to jak ? Bo podałeś mi sposób jak nagrywać z kimś. A ja chciałbym sam nagrywać.

258241432985440392180.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...