Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Perk na dowódce do T34

KamL0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę zamienić perk naprawę na inny, ale nie wiem na jaki. Mam 4 umiejętności na dowódce i nie wiem co wybrać...

post-508811-0-88480000-1356697096_thumb.jpg

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Żeby zmienić perk potrzebujesz 200 złota.

Można też za srebro ale wtedy stracisz 10% nabitego expa załogi.

Opublikowano

Hahaha koleś dobijasz mnie.Konto masz wypasione widzze że są min 2 X na sygnaturze masz napisane 8500 bitew i pytasz się nas? To co ty kurwa to konto kupiłeś, że po tylu przegranych godzinach nie wiesz co wybrać.Do tego na tym dziale na palcach jednej reki pokażesz ludzi z X 80 % ludzi tu wypowiadających nie ma pojęcia o tej grze.Więc jedyny sens tego tematu według mnie to tylko pochwalenie się kontem

// spam

Opublikowano

Na tym ss co dałeś są:

Umiejętności i atuty i obok tego jest opcja skasuj.Kliknij w nią i tam będziesz wybierał czy za złoto czy srebro.

Opublikowano

Dobra to nie ma sensu, wybiorę orle oko albo zwiad... Mentor dodaje tylko 10%, wszechstronność jest tu niepotrzebna..

Hahaha koleś dobijasz mnie.Konto masz wypasione widzze że są min 2 X na sygnaturze masz napisane 8500 bitew i pytasz się nas? To co ty kurwa to konto kupiłeś, że po tylu przegranych godzinach nie wiesz co wybrać.Do tego na tym dziale na palcach jednej reki pokażesz ludzi z X 80 % ludzi tu wypowiadających nie ma pojęcia o tej grze.Więc jedyny sens tego tematu według mnie to tylko pochwalenie się kontem

Pochwalić się?? Raczej nie, jest wielu lepszych graczy na forum. Jeżeli chodzi o pojęcie wielu graczy to jest bzdura. Jednak proszę zamknąć ten temat, bo to nie ma sensu..

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Ja bym dał wszechstronność, bo jak ja gram T34 to całkiem często ginie mi 1 ładowniczy (może i jest apteczka, ale 2gą osobą może być np celowniczy, a wtedy dupa). Jaką drugą opcję, ale taką ostateczność rozważył bym mentora (czasem inni członkowie załogi mają bardziej kuszące umiejętności ;).

EDIT: Sorry, dopiero teraz doczytałem, że autor chciał zamknąc temat ;s

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Zamykam na prośbę autora.

@Up i Up2

Następnym razem nie spamujcie jak Autor napisał, że do zamknięcia.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...