Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]FunTab 7.0 i google play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. A więc dziś otrzymałem tablet FunTab 7.0 i chciałem pobrać sobie kilka aplikacji ale okazało się, że te aplikacje są niedostępne dla mojego państwa - podobnie zresztą jak każda inna aplikacja i gra . O dziwo mam też Alcatela 991D na którym każda aplikacja którą chciałem pograć na tablecie instaluje się bezproblemowo . Co mogę zrobić by zmienić kraj lub pobrać aplikacje w inny sposób?

Opublikowano

Miałem język polski ale nie mogłem pobrać więc idąć za Twoją myślą zmieniłem język na angielski - nadal wyskakuje to samo. być może jest to zależne od kraju na którym stoi email. ?

Opublikowano

Jest lepszy od mojego telefonu więc masz chujowe info .

badum tsssssss

w kazdym razie gorsze od mojego telefonu i tableta( NEXUS 7 32GB 3G a tel SGS III)

Badum tssssss

w kazdym razie tablet i tak masz chujowy :) funtab to jakis smiec od orange zeby ludzie podpisywali bezsensowne umowy i dostali niby fajna rzecz a to poprostu smiec

Opublikowano

Jeśli nie wiesz w jaki sposób mi pomóc a chcesz się jedynie pochwalić swoim sprzętem to idź do innej kategorii . Bo szpanserstwo jest dla mnie żałosne .

Badum tsssssss .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...