Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dekaron Bypass

Kroti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mala prosbe do kogos kto zna sie na robieniu bypassa do dekarona.Oczywiscie jak kazdy wie (oczywiscie tylko ci co graja w dekarona) ze co jakis czas GameHi robia nowy update co sprawia ze potrzebny jest nowy bypass co jest troche juz denerwujace ;/ Wiec czy ktos znajacy sie na tym mogl by podac jakis sposob robienie bypassa do aktualnego uptade gry albo ulepszanie starego bypassa.Wiem ze moze to byc troche trudne ale lepiej chyba jednak zrobic swojego i miec juz go niz czekac az ktos zrobi i nawet nie wiadomo kiedy ;/.

Dzieki z Gory...

5rwheu.gif

Opublikowano

Idż na studia informatyczne ,albo sam naucz się programować w C++ i zrób sobie. Nie proś innych. Na pewnym forum... które mam nadzieje wszyscy znają (EPVP) jest NEBULAR i on to wszystko robi za nas i THX mu za to.

segita.png
Pasjonat
Opublikowano
Idż na studia informatyczne ,albo sam naucz się programować w C++ i zrób sobie. Nie proś innych. Na pewnym forum... które mam nadzieje wszyscy znają (EPVP) jest NEBULAR i on to wszystko robi za nas i THX mu za to.

hehe z tym C++ fajnie by było, to musisz się asemblera uczyć przynajmniej tak pisali Ci którzy podejmowali próby pisania bypassa

a co do tematu jeżeli nie jesteś biegły w programowaniu to sobie odpuść ten pomysł

Opublikowano

Teraz z tymi bypassami no nie za dobrze,wyjdzie nowy 2 dni pogramy i co?? Nowy Dekaron update i znowu czekanie na nowy wersje bypassa :blink:

Pasjonat
Opublikowano

problem jest w tym że ludzie nie korzystają z tego dyskretnie tylko jadą nawet gdy inni się na nich patrzą, na df'ach etc. i dlatego tak szybko blokują bypassy

po prostu GH korzysta w pełni ze swoich możliwości, bo GT mogło co najwyżej konto/ip zbanować, a oni już mogą ingerować w kod gry

Opublikowano

HeroesNecro prosze cie ty juz sie lepiej nic nie pisz bo ty wolisz liczyc na innych bo z tego co piszesz to tak jest, a ja wole sobie sam zrobic bypassa tylko ze potrzebuje jakies wskazowki do tego aby takiegos bypassa zrobic bo moim zdaniem nie potrzebuje sie calego jezyka uczyc jezeli nie potrzebuje a na szkole informatyczna juz raczej nie pojde bo jest juz troche za pozno

5rwheu.gif

Opublikowano

Ehhhh, wciąż liczycie na to, że Nebular wrzuci na EPVP nowego bypassa? Ja jakoś w to wątpię..... ;/

Opublikowano

Przez to trzeba sie samemu nauczyc robic bypassy co jest troche trunde :(zreszta mam nadzieje ze nie tylko nebular potrafi robic bypassy przeciez jest wiele utalentowanych polakow ;p

5rwheu.gif

Pasjonat
Opublikowano
Ehhhh, wciąż liczycie na to, że Nebular wrzuci na EPVP nowego bypassa? Ja jakoś w to wątpię..... ;/

nie wiem skąd Ty bierzesz to swoje info, może podziel się jakimś cytatem potwierdzającym twoje słowa

co do tematu, jeśli myślicie że ktoś wam pokaże krok po kroku jak napisać bypassa, to zapraszam na byle jakie forum hakerskie i przeczytajcie sobie posty typu nauczy mnie ktoś hackować, albo jak zacząć hackować, także jeżeli nie jesteście sobie w stanie sami napisać wiedząc że trzeba pierw przeanalizować kod pliku dakeron.exe to sobie odpuśćcie, bo to nie jest takie banalne jak zrobienie vac hacka czy skryptów do CE

Opublikowano

Szerze mowiac tez nie wiem z kad on takie bajki bierze bo jak mi wiadomo to nebular nic nie pisal ze nie bedzie udostepnial bypassa;/, poprostu chlopak ma real life nie to co inni wiec mysle ze nie bedzie specjalnie dla nas robil bypassa tylko jak bedzie mial czas.

5rwheu.gif

Opublikowano

A może po prostu zaczniecie normalnie grać?? ;) Te cale haki tylko niszczą tę grę a wcale tak trudno się nie expi wystarczy tylko chcieć. Cieszę się ze GH wreszcie zaczyna walkę z różnymi "udogodnieniami" i można normalnie grać. I wcale nie trzeba być "no-lifem" żeby coś osiągnąć.

Opublikowano

Ja wole bardziej hacki,ponieważ nie mam tyle czasu żeby expic godzinami a po 90 lvl to juz trochę sie robi nudne zeby grać bez haxow :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...