Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Czas banów

KaeN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam zaprezentować na moim przykładzie na ile czasu jest ban za wychodzenie z gry no to zaczynajmy.

1ban - 1dzień

2ban - 3 dni

3ban - tydzien

4ban - 2 tygodnie

5ban - miesiąc

Może kiedyś aktualizuje ale to później bo musze czekać do końca bana jeszcze 716godzin :*

Pozdrawiam i mam nadzieje ze nie bedziecie wychodzili z gry. Mnie to juz nauczylo ;p

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Opublikowano

ale to głupie bo komuś może się net rozłączyć i może wrócic po 5-15minutach a jak ktos cie juz zareportuje to i tak juz ban.

Opublikowano

ja mam czasami problem z netem i zawsze mam bana za to . Ale zeby na miesiąc teraz .. ;/

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Racja jeżeli ktoś nieumyślnie wychodzi z gry z powodu łącza, ma problem. Choć zdarzają się przypadki, że specjalnie wychodzą jeszcze wyzywając innych graczy i przeklinając. Wszystko ma dwie strony medalu.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Niestety nie ma jak sprawdzić czy ktoś wyszedł umyślnie czy też nie, dlatego został zastosowany taki system. Przez niego cierpią właśnie takie osoby jak Kaen.

Na początku ludzie wychodzący z gry byli bezkarni dlatego też wprowadzili te kary.

Niestety przez takiego gracza , który wyjdzie wszyscy inni mają zepsuta całą grę, tak musiało się stać.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Czasami jednak i tak da radę wygrać w 4 ;) Zależy od teamu. Najlepiej grać ze znajomymi, ja tak robię i wiem, że tylko na prawdę w nagłych wypadkach wyjdą ;)

ancNW3C.jpg
The blues <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...