Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Policja Wirus

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś włączyłem mojego stacjonarnego kompa i wyskoczył mi komunikat że mój komputer został zablokowany przez Policje i mam zapłacić 400zł na na początku się zesrałem bo nic nie pobierałem ale potem włączyłem laptopa i na necie poszperałem i okazało się że to wirus więc zaniosłem komputer do Informatyka ale mam pytanie czy istnieje antywirus który jest już przygotowany na takie coś?

Cześć...

Opublikowano

Wystarczyłoby napisać PW do Fr3shMak3ra stąd. Dałbyś mu logi OTL i po sprawie w 15 minut.

Odpowiadając na twoje pytanie:

Firewall(nie windosowski) + antyvirus(np. Kaspersky) i nic nie powinno przechodzić

Opublikowano

A co nie miałeś zainstalowanego antywirusa ?

Czy ci przepuścił ?

Ten ransomware chyba się dostaje przez luke w Javie.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Ale co za problem napisać tutaj bądź na innym forum komputerowym gdzie pomagają zwalczyć infekcje .

Tak czy siak byś w 15-30 min miał zrobione i to za darmo a tak musisz dłużej czekać i do tego pewnie będziesz musiał zapłacić .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

I pewnie zrobi Ci formata bo informatycy w serwisach to tępe <ekhem>

A byś to zrobił w max 20 minut z pomocą Fr3sha, lub w 1h jak byś odpalił Dr.Weba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...