Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Version.ini

Astern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , po ostatnim patchu próbowałem uruchomić grę , ale gdy włączam jest problem z plikiem version.ini on odpowiada za połączenie się z serwerem CrossFire i HGWC.

Szukałem na oficialnej i znalazłem ale temat był zrobiony maja 2012 , więc stare dane na Version.ini , Więc jeśli wiecie jak to rozwiązać proszę mi powiedzieć , lub istnieje też inna możliwość rozwiązania tego problemu Wchodzicie w folder z Grą

C/SG Interactive/CrossFire Europe

i szukamy 2 plików :

Version.ini

Version.dat

Najlepiej by było żeby te 2 pliki wysłać na jakiś hosting , Pw lub w temacie dać linka.

Za Wszelką Pomoc Jaką Kolwiek z plikami , obdaruje osobę Like ^.^ lub gwiazdką w profilu.

Pozdrawiam Astern.

Opublikowano

Hmm... wejdź w google i wpisz Crossfire Eu (nazwa pliku) download. Pobranie świeżego version.ini powinno naprawić problem, jeśli nie napisz może pomyśli się nad innym sposobem

iuub.png

Opublikowano

Nic nie ma , Jakieś same gówna , piszą na necie ale nie ma rozwiązania i chuj czekam do następnego patcha.

Opublikowano

Zrobiłem Wszystko , to co się przeważnie robi , po prosiłem kuzyna o pliku verison.ini i dat , ale nawet jeśli to w kleje wyskakuje błąd i automatycznie opróżnia zawartości obu plików.

Całkowicie zatkało mnie to ;/

Opublikowano

Hmm... rzeczywiście dziwne. Wiem, że to trochę inny przypadek ale kiedyś wykrywało mi hacka a wcale żadnego nie miałem dopiero po jakimś większym patchu naprawił się ten problem i nic nie musiałem robić. Tobie radze także poczekać do następnego patcha tak jak to napisałeś :).

iuub.png

Opublikowano

Są one spakowane w pliku .rar

Rozpakuj i masz

Download :

http://speedy.sh/9DCth/Crossfire-Europe.rar

2 pliki tam są

Skan :

https://www.virustotal.com/file/d305512d3b80721e97cf870f9ef4785fe7e966cc7b18368e9419b209c4e182ed/analysis/1356718018/

Opublikowano

Pobierz te pliki od TheProo , co wstawił i podmień je , potem powinno ci się ładować i Wyskoczy błąd HGWC w tej sytuacji odinstalowujesz grę i i pobierasz od początku , Jeśli to nie pomoże jest jeszcze inne rozwiązanie.

C/ProgramFiles/Windows32/Drivers/etc/hosts (Plik Hosts usuwasz , Zrób sobie kopie na pulpicie na wszelki wypadek.)

Po usnięciu Zdeinstaluj grę i zainstaluj jeszcze raz.

Opublikowano

Teraz Odinstaluj CrossFire i pobierz z oficialnej strony crossfire jeszcze raz , potem musi ci działać w zupełności , jeśli nie pomoże to nie wiem , ale w każdym razie zrobiłem tak i wszystko działało jak należy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...