Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Hamachi

MrDragonish

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ELO CZEMU WLACZAM CHAMACHI i mi serwer sie wlacza i po 1 sec pisze kabel sieciowy zostal odlaczony

POMOGŁEM? DAJ 5*

Nie Piszcie o cybuchu MrCybuch Dopisujac Mr na poczatku jego Ksywy okazujecie mu szacunek

cybuch To Śmieć Jeżeli Tez Tak Uważasz Wklej To Do Swojej Sygnaturki

Opublikowano

;o.. coś dziwnego..? ale jak to tak normalnie ci tak piszę... wszystko dobrze podłączone eTC?

@

JESZCZE SIĘ Z TYM NIE SPOTKAŁEM!// ODP>

tutaj była reklama. /deleted

Opublikowano

normalnioe najpierw wlaczam virtual pc potem portmap na koncu hamaka wszystko smiga przez 1 sec i tam na pasku menu wyskakuje kabel sieciowy zostal odlaczony

POMOGŁEM? DAJ 5*

Nie Piszcie o cybuchu MrCybuch Dopisujac Mr na poczatku jego Ksywy okazujecie mu szacunek

Opublikowano

nic nie dal

POMOGŁEM? DAJ 5*

Opublikowano

Najpierw wlaczasz hamachi, potem virtual pc, a potem portmap, ta kolejnosc powinna byc lepsza ;x

brak ;<

Opublikowano

Mounthias jednag usuniecie hamaka pomoglo i zainstalowanie sory za to i sory za spama ale juz sie tera w hamaku lacze ale nie moge zrobic nadal tego navicat i raz tylko jak zrobilem odrazu serwa tow wbilem na rain konto rain te testowe a teraz nawed na nie nie moge wbic i mi w wirtualu to cos wyskakuje http://img265.imageshack.us/img265/6797/sssssssq.png

POMOGŁEM? DAJ 5*

Opublikowano

Radze tobie popatrzec w podklejone... Piszac uzywac firefoxa lub so.pwn.pl i zmienic rozmiar tego "pomoglem? daj 5 *"

brak ;<

Opublikowano

zal jak ja pisze to nie twoja spawa i nikt mi jeszcze nie powiedzial czemu mi ten blad wyskakuje /bin/sh

O CO CI CHODZILO Z TYM ROZMIAREM

POMOGŁEM? DAJ 5*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...