Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aimbot Bf Heroes?

Rik

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Mam prosbe wie ktos gdzie znajde jakiego aimbota do bf heroes?? Do tej najnowszej wersji bo podobno helios nie dziala i jeszcze jedno podobno jest cos takiego jak

Battlefunds (battlefounds) generator

Generuje kod do darmowych battlefounds`ow

Mogl by ktos tego poszukac??

Gość black_shadow
Opublikowano

Lol. Jest do BFH działający AIM , ESP , itp. Ale nie dam go na forum. Plaga cziterów i już bym sobie nie pograł. Jeżeli nie wieżycie to pisać w grze :

nick : DraYeR001

Opublikowano

takie historyjki walcie do znajomych niemacie aima bo byście nie zabulili 24 euro za niego ... i nie róbcie ludziom nadzieji

RdLc.jpg

Gość black_shadow
Opublikowano

@Up.

Co ? Nie ma aima? Mam i jest dodany na forum. Naucz się czytać nowe tematy głąbie. A i Report.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Aimbot działa... mam jego dwie wersje i obie działają... i też szukam Battlefund Generator ale z tego co się teraz dowiedziałem to jest lipa. Ale mi się wydaje że któryś z tych kodów na pewno działa.

Gość black_shadow
Opublikowano

Jumper. Posłuchaj mnie. To naprawdę nie działa. I nie odświeżaj starych tematów.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ja pierdzielę... widzisz datę napisania ostatniego posta ? ... a o temacie nie wspomnę ...

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...