Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] bentley vs boss

Thunder358

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mi sie wydaje, że Boss lecz troche gorzej sie go prowadzi chyba.

Opublikowano

Boss '12 zdecydowanie, jest bardzo zwrotny jak na muscle car'a, ma znakomite przyśpieszenie i bardzo dobrą prędkość maksymalną.

Z zamontowanymi umiejętnościami bez problemu staranuje blokadę nie tracąc przy tym wiele na prędkości.

Jedyną jego wadą jest to, że lubi wpadać w poślizgi, ale są one do opanowania i prowadzenie tego wozu sprawia sporo frajdy.

Opublikowano

Wybieraj bossa w ciemno ;)

Najlepsze auto na zmagania się z policją. Dobre osiągi jak i sterowność.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

ok,dzięki. Kupiłem go lecz chyba jest trochę za lekki po jak uderzę w blokadę traci sporo prędkości np. jadę 250km/h uderzę w blokadę to prędkość spada do 140km/h. Co poradzicie?

Opublikowano

Zamontuj do niego odpowiednie umiejętności pościgowe, najlepiej tą, dzięki której masa pojazdu zwiększa się o ileś tam % podczas kolizji, wtedy będzie mniej tracił.

@Down

xD

Gdzie ja tak napisałem :P?

Dla mnie Boss prowadzi się wyśmienicie, bez problemu go ogarniam.

Ale jak ktoś jest początkujący, to ten wóz może sprawić niektórym pewien problem.

Opublikowano

Szkoda, że go kupiłeś bo ja bym powiedział, że lepszy jest Continental SuperSports. Do pościgów liczy się masa oraz (według niektórych głównie) precyzja. Mustang nie jest słaby w prowadzeniu jeśli potrafi się nim jeździć, a Bentley ma ogromną przyczepność przez co jest cholernie precyzyjny.

Żeby łatwiej się przebić, przebijaj się umiejętnie, a nie na pałę. Po pierwsze nigdy nie w przód samochodu po drugie, nie w suv'y. Masę zwiększysz tak jak napisał @Flinn.

Tak w ogóle: wolę nie wiedzieć jak według Ciebie @Flinn prowadzi się przeciętny muscle car skoro Mustang jest ponad przeciętną, a w każdym temacie twierdzisz, że Boss prowadzi się słabo :P.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Mi się wydaje ze boss,poniewaz nie najgorzej skreca ma duzo mase dzieki czemu jak walniesz w radiowoz to nie stracisz tyle predkosci.

Ale Continental wcale Lotusem nie jest i to widać, a po jeździe również czuć.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

to znaczy tak: bentley jest ciężki precyzyjny a boss szybszy i ma lepsze prowadzenie? jak tam to musze kupic bentleya bo mi chodzi głownie o masę :)

Trochę źle zrozumiałeś. Continental i Boss mają podobną masę ale Bentley się pewniej prowadzi bo ma lepszą przyczepność, a Boss trochę lepsze osiągi ale się ślizga.

Opublikowano

Wiesz co ci powiem jest pewnie troszeczkę równo ..

Ponieważ Boss jest do pościgów jak i Bentley .

Ale jeżeli mamy rozumieć w wyścigu to Boss ma zajebiście duże szanse jego p.max i przyspieszenie <3 nie dorównuję Bentleyowi jedynie co u niego jest dobre to prowadzenie i troszeczkę jest lepszy na pościgi i tyle.

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...