Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki Nie Działają żadne?

lolek945

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem włączam każdy hack w mpc i nic nie działa nawet zmieniłem system z Xp HomeEdition 32 bit na Vista Ultimate 64 co Jest ? Net framework 3.5 zainstalowany i SP2 też ;/ Wogóle ich nie czyta tylko pisze Injection Sucssed i nie widać haka ;?

Opublikowano
Mam problem włączam każdy hack w mpc i nic nie działa nawet zmieniłem system z Xp HomeEdition 32 bit na Vista Ultimate 64 co Jest ? Net framework 3.5 zainstalowany i SP2 też ;/ Wogóle ich nie czyta tylko pisze Injection Sucssed i nie widać haka ;?

a nacisneles Insert? znajduje się on a numpadzie{klawiatura Numeryczna} inaczej 0 albo insert........

poprzez nacisniecie go odpala ci sie menu hacka.. w niekturch hackach trzeba tak zrobic.

Opublikowano
a nacisneles Insert? znajduje się on a numpadzie{klawiatura Numeryczna} inaczej 0 albo insert........

poprzez nacisniecie go odpala ci sie menu hacka.. w niekturch hackach trzeba tak zrobic.

gópi nie jestem ;). Klikam i nic ;((

Opublikowano

Po prostu nie używaj hacków, tylko cioty używają, takie dzieci prawdopodobnie jak ty, które chcą tylko nawalać z bazooki i w 5 sekund niszczyć gości.

// M@niek: Ban. Nie podoba się to cześć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...