Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KwadratowaKraina.PL - Zawitaj do naszej bajkowej krainy :)

sync667

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Marzyłeś o serwerze, na którym nie będziesz się nudził ?
O takim, na którym po zbudowaniu domku, nie będziesz musiał zastanawiać się co dalej?
Jeśli tak, to właśnie znalazłeś to, czego szukałeś.

JEDYNA TAKA SIEĆ W POLSCE !

Tylko u nas 2 unikalne serwery, a w przygotowaniu są kolejne:

S1

1) Stolica - mapa główna serwera. To tu pojawia się każdy nowy gracz, tu znajdują się działki, na których możecie budować swoje domy. W stolicy znaleźć można także budowle takie jak Stadion, muzeum, biblioteka, galeria handlowa oraz wiele innych oryginalnych budynków. Panuje tu klimat serwera freebuild. Każda działka zabezpieczona jest cuboid'em, więc nie ma obawy o utratę przedmiotów.

2) Mapa surowcowa - mapa przeznaczona do wydobywania surowców. Ogromne wykopaliska, otwarte kopalnie. Odnawiana co tydzień, jest głównym ośrodkiem do wydobywania surowców. Tylko tutaj za grief nie ma kar.

3) Mapa RPG (Gildie) - mapa dla tych, którzy lubią pełny survival, dla których tworzenie gildii jest tym co w Minecrafcie cenią najbardziej. Frakcje, walka o teren. Mapa dla miłośników klimatów walki.

4) Strefa eventów ? mapa przeznaczona do organizacji wszelkiego rodzaju konkursów i wydarzeń na serwerze. To tu odbywają się wszystkie imprezy. Częste odwiedzanie = wygrywana .

5) Mapa projekty. ? mapa, na której każdy gracz ma włączony tryb kreatywny. Podzielona na specjalne sektory ? wyznacza miejsca do budowania różnorakich budowli. Od alei pixelartów, przez wymyślne budowle, aż do strefy wolnego gamemoda, gdzie każdy robi co chce. Na projekty oczywiście nakładany jest cuboid, aby mogły cieszyć oko wielu pokoleń graczy.

7) Mapa Nether (Piekło)
8) Mapa End.

A także wiele rozrywki i to na jednym serwerze !

• MobArena
  • Igrzyska Śmierci
  • Paintball
  • Spleef
  • Areny PvP
  • Parkour
  • Zaawansowane statystyki rozgrywek
  • I wiele wiele więcej wkrótce...

S2.Hardcore

Serwer Hardcore z naszym autorskim pluginem (HGroup), aby móc tworzyć potężne grupy i rozgromić przeciwników.

Zaawansowane statystyki na stronie i cotygodniowy plebiscyt na najlepszego gracza i grupę w rankingu.

Ogromne możliwości rozwoju grupy (gildii), a także inny niż wszystkie hardcore live ze specjalnymi pluginami wyostrzającymi rozgrywkę na maxa.

Przewidywany tryb 3 żyć !

Do tego dodaj przyjazną atmosferę i pomocną każdemu graczowi ekipę serwera, a otrzymasz Kwadratową Krainę

- serwer Twoich marzeń z łączną ilością ponad 400 slotów.

Czekamy właśnie na Ciebie!
Dołącz do nas już dziś!

Serwer posiada TeamSpeak z 512 slot'ami, a więc długie rozmowy są gwarantowane

Nasze IP:

Serwer S1: s1.kwadratowakraina.pl

Serwer S2.Hardcore: s2.kwadratowakraina.pl

Serwer TeamSpeak : ts.kwadratowakraina.pl

ss1.jpg

Opublikowano

Grałem na serwerze i chociaż Koralina to miła osoba i pomocna nie można tego powiedzieć o moderatorach. Jakiś mod olusia ,czy oluśka latał po /warp arena i zabijał na 1 hit magicznym łukiem z ogniem wszystkich dookoła ,latając pzoa arenę pvp ,więc strzelać do nie jsię nie dało. Warp hogwart nie działa, warp nether ma zalany spawn lawą, jakiś koles na działce zbudował wulkan samo rozrastający się (woda + lawa) , który wyrósł poza jego cuba na kilka działek w tym na moją . Na paintballu była dziura po TNT na szklanej scianie przez którą można było wychodzić (potem załatali) , a zeby grac na s2 trzeba płacić smse,. Jest tam mnóstwo bugów między innymi patent na darmowe surowce nieskonczone (nie powiem jaki bo by go usuneli a z tym moje 2 skrzynie klocków z diaxu :P) . A wracając do latających modów, olusia groziłą mi permbanem jak będe jej "spamował" o moje rzeczy i potem tepnawszymnie do niej pokazala jak je wrzuca do wody, gdybym nei znal tego bugu tylk ogdyby to byl jakis uczciwy spokojny gracz to chyba ten ktos by się załamal. A i jeszcze 1 wadą jest okrutny spam na chacie. Gdy wchodzi Koralian czy jakis admin chyba caly serwer zasypuje chat spamem :d4j tjaksy ,fri items na start?,gdzie sprzedacx dyrta? i takie tam. A najgorsze sa dziury chunków idziesz idzies z a tu sciana z diamentu i dynamitu a potem czarna dziura pod toba i dead.

Opublikowano

Grałem na serwerze i chociaż Koralina to miła osoba i pomocna nie można tego powiedzieć o moderatorach. Jakiś mod olusia ,czy oluśka latał po /warp arena i zabijał na 1 hit magicznym łukiem z ogniem wszystkich dookoła ,latając pzoa arenę pvp ,więc strzelać do nie jsię nie dało. Warp hogwart nie działa, warp nether ma zalany spawn lawą, jakiś koles na działce zbudował wulkan samo rozrastający się (woda + lawa) , który wyrósł poza jego cuba na kilka działek w tym na moją . Na paintballu była dziura po TNT na szklanej scianie przez którą można było wychodzić (potem załatali) , a zeby grac na s2 trzeba płacić smse,. Jest tam mnóstwo bugów między innymi patent na darmowe surowce nieskonczone (nie powiem jaki bo by go usuneli a z tym moje 2 skrzynie klocków z diaxu :P) . A wracając do latających modów, olusia groziłą mi permbanem jak będe jej "spamował" o moje rzeczy i potem tepnawszymnie do niej pokazala jak je wrzuca do wody, gdybym nei znal tego bugu tylk ogdyby to byl jakis uczciwy spokojny gracz to chyba ten ktos by się załamal. A i jeszcze 1 wadą jest okrutny spam na chacie. Gdy wchodzi Koralian czy jakis admin chyba caly serwer zasypuje chat spamem :d4j tjaksy ,fri items na start?,gdzie sprzedacx dyrta? i takie tam. A najgorsze sa dziury chunków idziesz idzies z a tu sciana z diamentu i dynamitu a potem czarna dziura pod toba i dead.

Ciekawa opinia szkoda tylko, że poziom tego co napisałaś jest tak niski. S2 musi być płatne to Hardcore i aby pozwolić wam no-premium sensownie grać nie da się inaczej.

Pełno bugów powiadasz hymm szkoda, że nie jesteś na tyle wygadana i odważna by może z łaski swojej napisać na naszym forum i pomóc nam w wyłapywaniu takich spraw.

Zresztą od twojego posta dużo się zmieniło ;)

Refresh ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...