Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Twisted Fate i mechanizm W

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sami wiecie jak ciężko i czasami niewygodnie używać skilla "W" u Twisted Fate. Dziś podczas przeglądania yt wpadłem na filmik gdzie wymyślono nowy mechanizm dla tego skilla. Po wciśnięciu "W" pod klawisze Q,W,E wskakują karty (Czerw,Nieb,Żólta)

Co myślicie o czymś takim? czy riot mógłby pomyśleć nad takim mechanizmem. Jestem pewien ,że byłoby to lepsze rozwiązanie niż teraźniejsze czekanie które czasami powoduje nasza śmierć lub ucieczkę przeciwnika.

Zapraszam do dyskusji

Opublikowano

jestem na nie..

ten champion wymaga skilla a nie wejscia na niego i duszenia byle czego w oczekiwaniu na killa

xxxxxxx

Opublikowano

Mi sie wydaje, ze to wlasnie chodzi o to czekanie, a nie ze od razu karte sobie wybieramy no i mamy ten zawod jak przypadkiem pickniemy zla karte, o to w tym skillu chodzi.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

bez sensu, teraz przez to czekanie ma karte mozemy w miedzyczasie rzucic q, gdyby bylo tak jak mowisz, niemozna by juz tak robic

Opublikowano

I tak w bol jest opcja że samo pickuje. I jest kompromis. Kto chce mieć trudno gra normalnie, a kto łatwo odpala bola

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

To cały urok jest, jak wciśniesz W w złym momencie i złą kartę wybierzesz :P Szczególnie jak podczas ucieczki zamiast ogłuszyć wroga złotą, rzucasz niebieską :P

y526IOx.jpg

Opublikowano

Wlasnie jak Up mowia, za latwo by bylo to jest urok tego champa. Jak ktos ogarnie u niego ten skil to wymiata...

Opublikowano

Przesadzone by to było, właśnie tu jest magia, uciekasz trafiasz niebieską zamiast złotą kartę ale to Ci daje mane na ulti i tak uciekasz, właśnie o to tu chodzi o tą magię TF'a, o refleks ktrórym musisz się wykazać.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Kretynizm, jak ktoś wyżej napisał, chcesz coś takiego, odpalasz BoL'a i wgrywasz skrypta, tyle. Dobrze jest jak jest.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

ta postać byłaby za łatwa, takie coś do pisz do Riotu, a nie tutaj

Opublikowano

Jak dla mnie pomysł całkiem ok ale co do jego realizacji to jestem neutralny bo bardzo rzadko gram ( Jak jest w rotacji )

E6c9g1v.gif

Opublikowano

śmieszą mnie takie tematy które mają ułatwiać grę jeżeli riot miał by takie rzeczy wprowadzać to gra była by nudna niech od razu wprowadzą że jednym przyciskiem walicie całe combo i po problemie :D

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...