Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Metin2 - Idorath

Kronogs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy może ktoś z Administracji łaskawie napisać na str. Głównej / Forum czy dziś będzie online czy poszliście spać i macie po prostu wyje**dsadsaj

0 info od 3h , 23 min.

Forum nawet wyłączyli TROLOLO

------------

Chwilowa przerwa. Przepraszamy za zaistniałą sytuację ale komuś się nudzi i nie ma co robić.

Nie wiedziałem że chwila trwa 4h hihi

Nie no spk czekam dalej ;D

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Serwer ruszy jutro rano ew. w godz. popoludniowych

Kłamstwo , nie słuchajcie go :) Bzdety Esme nic nie pisała . ze jutro.

Esme napisz nam kiedy start ?! Bo nie wiemy co robic...

Esme , rob start jeszcze dzis sa siweta kazdy ma wolne i sa ludzie startuj !:D

Opublikowano

Hmmm 0 info konkretnego od 20;30 faktycznie na biezaco dostajemy informacje nie ma co xD . No nic poczekamy do jutra ; )

42421797.jpg

Opublikowano

Hmmm 0 info konkretnego od 20;30 faktycznie na biezaco dostajemy informacje nie ma co xD . No nic poczekamy do jutra ; )

Jestem pewien ze Administrajca nic nie robi i po prostu sobie spi i czeka az jutro przestana ddososowac;]

Opublikowano

Gadam z Esme na gg, konkurencja ddosuje, jutro zglosi sprawe na policje. Jutro rano/ ew. w godz popoludniowych serwer ruszy

Pozdrawiam Dear <3

Opublikowano

Gadam z Esme na gg, konkurencja ddosuje, jutro zglosi sprawe na policje. Jutro rano/ ew. w godz popoludniowych serwer ruszy

Pozdrawiam Dear <3

Podasz jej gg;))) ?? Bo ci nie wierze;]
Opublikowano

Ciekawie sie zapowiada oby jutro inny serwer Wystartował

Forum - Off

Strona- Off

Serwer-Off

Już widze ile graczy nie wiem czy ty bede grac.

Opublikowano

Jestem pewien ze Administrajca nic nie robi i po prostu sobie spi i czeka az jutro przestana ddososowac;]

Nie dobijaj mnie. Tak śpię sobie i czekam aż przestaną. To nie było by zbyt mądre posunięcie. Avek ma racje, prawdopodobnie jutro rano serwer będzie chodził dalej. Ponadto właśnie coś testuję. Pozdrawiam.

---

sygnatura.jpg
Opublikowano

Tylko dwulicowe kurwy potrafią niszczyć i nie doceniać tak fajnego projektu o dziwo zrobionego przez panią, a nie pryszczatego pajaca w okularkach ,który siedzi 24h przed kompem i muli ryj mysląc jak tu coś zjebac by na tym zarobić.. ode mnie macie laseczki słowa otuchy dacie rade każdy serwer miał podobne ataki odkąd pamiętam więc nie poddawajcie sie ; ))

Tym ,że postem na stronie mam rozumieć ,że serwer będzie dopiero po południu ?

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

Esme siedziała so 5 rano żeby udoskonalić serwer, a Wy co? Tylko hejtowac potraficie... A Kolego wiesz że ip da sie namierzyć, z tego co ddosuja to banał, ale da sie wyciągnąć prawdziwe ip :) pozdrawiam

Opublikowano

Nie 5rajcie się za kilka dni Rokso wystartuje jeden z lepszych IZI serwerów ;]

HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE

Opublikowano

Nie 5rajcie się za kilka dni Rokso wystartuje jeden z lepszych IZI serwerów ;]

To nie jest temat do takiego pisania. Proszę o warna dla użytkownika ...

PS. Nie było dokładnej godziny podania włączenia strony oraz forum ?

Opublikowano

Mamy ranek i serwer nadal off :( Kurr tak bym najebał tym lamusom ,ktorzy ddosuja !! Serwer jest spoko jak i administracja ,wbiłem 30 lvl jak narazie i moje pierwsze wrażenie POZYTY:WNE przy starcie . WIĘC ZAPRASZAM DO WSPÓLNEJ GRY<

Staramy się pracować jak najszybciej. Pozdrawiam.

P.S. Forum zostanie włączone przed 10.

Julia a kiedy bd serwer on ? na jaką godzinę możemy się spodziewać ?? Ps. kiedy bd launcher który bd poprawnie działał,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...