Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Kupiłeś premkę + MP5k i nie dostałeś? Zajrzyj!

MadMike41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio w WarRock'u zaistniał pewien bug podczas kupna pakietu MP5k Red + Gold Premium i z niewiadomych powodów premki nie są dostarczane.

Jeżeli właśnie to czytasz pełen złości ponieważ zakupiłeś ten pakiet i nie dostałeś swojego premium mam dla ciebie dobrą wiadomość.

Ostatnio Nexon ogłosił listę aktualizacji i nowości które wkrótce zostaną wdrożone.

Link do info z WarRock Nexon:

http://en.warrock.nexoneu.com/News/Update#/View/29/1/Weekly-Patch-26th-December-2012-Patch-Update/title/

Nexon napisał tam między innymi, że zdają sobie sprawę z zaistniałego problemu i osób przez niego poszkodowanych i starają się to naprawić.

2) Premium MP5K Bug.

- There was a Gold Premium bug. Gold Premium 30 days wasn?t delivered correctly.

- We will find out who didn?t get the Gold Premium, and will give you 30 days gold Premium on 2-Jan.

- Sorry for your inconvenience and Please accept my sincere apology.

Konkretniej:

- Postaramy się dowiedzieć kto został poszkodowany owym bugiem i dostarczymy im premkę 2 Stycznia 2013.

- Przepraszamy za niedogodnienia i prosimy o wytrwałe zaakceptowanie naszych szczerych przeprosin.

Więc jeśli kupiłeś ten pakiet i nie dostarczono tobie premium, musisz niestety poczekać do 2 Stycznia 2013 kiedy Nexon również zacznie rozdawać 10 Dniowe premki. (Od 2 - 8 Sty.)

Mam nadzieje że uspokoi to większość poszkodowanych oraz zaniepokojonych userów ;)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Takie info się przyda.

Bo co chwile powstaje nowy temat.

Już sie to monotonne robi..

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Dzięki za info, na pewno się przyda. Chociażby dla mojego kolegi ;] Thanks!

PS. Kiedy modzik? <3

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

@UP

Bardzo się cieszę że się przydało :>

A jeżeli chodzi o mody to co jakiś czas zamieszczam małe zielone info na profilu ;)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

a pytanie propo premek od nexona .. one beda w outboxie czy odrazu po zalogowaniu?

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

@UP Nie wiadomo ;] Ale zapewno odrazu będą, a może i w Outboxie :)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

A jaj kupie Premium + xm8 red to dostane odrazu czy tesz bede musial czekac?

Dostaniesz odrazu ale do Out Box'u/a xD

A outbox masz tu :

07gv6.jpg

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@REF

32Aef.png

By Alicexcullen

Opublikowano

Przyda się.

Na bank pomoże wielu osobom, które ciągle się o to pytają -.-

Oczywiście za dobre info +

1357040469-U286162.png
Opublikowano

ładnie sie nexon stara premek jak ,nie było widać , tak dalej nie widać .Wole już tego GF więcej hakerów ale za to przynajmniej ogarniali coś z tą grą .

za 4h dostaniesz premium pajacu , widać jak jesteś głęboko w temacie premek ;o

Opublikowano

za 4h dostaniesz premium pajacu , widać jak jesteś głęboko w temacie premek ;o

Nie za 4 h ...

Premki się dostaje od 02. do 08 ! A nie tylko 2 ...

więc on może dostać np. 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 :) Nie gadaj mu głupot i nie obrażaj go ...

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

nie wiem jak to wywnioskowal z tego tekstu ze do 8 lutego beda dawac premki . jak ja tylko widzialem ze

-and will give you 30 days gold Premium on 2-Jan czyli drugiego

no i dzis mamy 2 gi i niema premki

Opublikowano

nie wiem jak to wywnioskowal z tego tekstu ze do 8 lutego beda dawac premki . jak ja tylko widzialem ze

-and will give you 30 days gold Premium on 2-Jan czyli drugiego

no i dzis mamy 2 gi i niema premki

Po pierwsze do 8 stycznia :) Czyli od drugiego :) Do 8 stycznia, takie były info na stronie nexona i na mpc z resztą :)

@Down , ja odpowiedziałem tylko na pytanie usera .. nie mów mi co mam robić , co pisać :)

Dodatkowo zacytowałem błędny post , dlatego go poprawiłem -.-

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Po pierwsze do 8 stycznia :) Czyli od drugiego :) Do 8 stycznia, takie były info na stronie nexona i na mpc z resztą :)

Mówimy tu o bugu związanym z premka + red mp5k która niektórzy kupili a jej nie dostali, a nie o darmowym premium które mają dostać wszystcy w podanym przez ciebie okresie.

Opublikowano

- We will find out who didn?t get the Gold Premium, and will give you 30 days gold Premium on 2-Jan.

czyli według mnie 2 stycznia :)

od 2 do 8 maja dac te co Admini dają

a 2 stycznia mają dac te ktorzy kupili a nie dostali

tak przynajmniej mnie się wydaje :)^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...