Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ładowanie and FPS-y

Krekis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem gdy mi sie zalacza ladowanie [od 0 -100%(przywolywanie)] to zajmuje to czasem okolo 3-5 min a jak mi sie naladuje to wlacza mi sie dopiero w 1 min a czasem nawet w 2 min a gram na niskiej jakosci grafiki i braku cieni i mi sie laguje do jakies 4 min a potem gra normalnie na 25-35 FPS a na poczatku ledwo 3 jest wacha sie miedzy 0-3 FPS.Prosze o jakies rozwiazania daje like

Opublikowano

@2x up.

To nie jest wina internetu tylko komputera. Polecam oczyścic komputer, zrobić formata, albo jak grasz to wyłącz programy, które go spowalniają.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Najpierw napisz nam jaką masz maszynę, bo bez tego ani rusz.

Jeżeli chcesz robić jeszcze coś to zacznij od usunięcia zbędnego chłamu z komputera

Potem przeskanuj komputer anty wirusem polecam eset nod32 bądź kasperskiego. Po tych działaniach na 100 % twoje fps podskoczą potem możemy przejść do następnego kroku, czyli aktualizacji systemu zrób wszystkie aktualizację systemu jak i sterowników. Po wykonaniu tych wszystkich kroków pobieramy game boostera i cieszymy się fpsami o 5 większymi bez formata.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Mam ten sam problem więc się podpinam ;) mam ps3 więc komputer nie mam taki rewelacja :

RAM : 1GB

Dysk twardy : 200GB

Procek : 2.2Ghz nw dokładnie bo teraz jestem na laptopie

Karta ATI: o mocy 256MB.

I po prostu mam wszystko na grafice niskiej i gra mi się ładuje jak przywołuje ok . 2-5minut a innym to od razu i jeszcze wchodzi do gry minutę inni to już się są ustawieni a ja dopiero kupuje i na sam początek mam laga 2 minutowego potem idzie już ładnie 25-30 FPS .

Internet raczej nie bo jest 54,0 Mb/s i na drugim laptopie jest wszystko okej chodź jest słabszy ... od tego kompa w tym ,że ma Kartę słabszą ale ma 2GB RAM . !

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...