Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Na co wydać 33k nx ?

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamierzam sobie kupić nx. Łącznie bedę mieć 33 k nxów. I tutaj moje oferty co bym kupił:Recon vest+cyclops bandana+nemexis maska. Starczy mi na styk. I tutaj moje pytanie: Co kupić z czapek cyclopke czy może jakąs inną.?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jeśli jest nadal event ze specami to kup speca na perma lub to co podałeś 25% speeda ^ ^

Opublikowano

oczywiście że Recon Vest Cyclopke i okularki pewne permy i super co dostaniesz z vievt jakieś gówna na perma a tutaj pro itemt na zawsze;)

Opublikowano

Jeśli jest nadal event ze specami to kup speca na perma lub to co podałeś 25% speeda ^ ^

Speca mi nie trzeba bo już kupiłem na perma^^. Potrzeba mi bardziej coś na eli bo spec tam lami

oczywiście że Recon Vest Cyclopke i okularki pewne permy i super co dostaniesz z vievt jakieś gówna na perma a tutaj pro itemt na zawsze;)

I chyba tak zrobię, speeda nigdy nie za mało:)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

No speeda nigdy nie za mało tym bardziej iż co możesz ciekawego dropnąć z vievty ? bronie na 7 30 90 dni bo nie mówię o permach bo szansa sam wiesz jaka a tutaj 3x permy tym bardziej w cholere zaoszczędzisz na kupowaniu nx i kupowaniu ubrań za gp a ubrań na perma tych już nigdy może nie być

ja sam żałuję bo tydzień temu napaliłem się miałem 50k nx i wydałem na maskę i okulary za nx na perma po 11500 nx i 2x bronie perm po przecenie walić te bronie gdybym wiedział że bęzie recon to zostawił bym na reconka bo broni mam multum

@up zobacz kolego że już dawno speców nie ma na perma więc nie mów czegoś czego nie ma

Bywalec
Opublikowano

Ja bym brał viewty. Tyle będziesz miał dropu z nich że przez rok gra ci się nie znudzi do następnej edycji viewty

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Wg mnie sam recon Ci wystarczy, za resztę walnij sobie viewty's case. No chyba, że nie lubisz gma viewtego tak jak ja, to olej te skrzynki bo on lubi robić ludziom na złość i kup tę cyklopkę i maskę.

Opublikowano

Ja bym kupił również recona + vivety zawsze mówie ze pewne permy ale potem okazja moze nie prędko sie zdarzyc a mozna naprawde sie nachapać

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Oczywiscie ze full speed :)

Sam we wtorek mialem 30k nx i kupilem valkirie i USP SE :)Jak bym wiedział bym zostawil nx xD

A tak to tylko cyklopke kupiłem ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...