Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Offsety

j00n7d33p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam prosbe.Otoz mozna by zalozyc specjalny temat w ktorym beda wklejane nowe adresy itp.A takze jak ktos ma program co byl w TYM temacie byl bym wdzieczny za umieszczenie go tutaj .Z gory dziekuje.

2qtbevp.gif

18590.png

6201.gif

18706.png

18331.png

Pomogłem daj 5*

Opublikowano

ollo5: niech zadecyduje wyższa ranga forum, bo jak na razie masz tu do powiedzenie tyle, co żyd za niemca...

Oczywiście, jestem na...TAK

* Oddzielny poddział do działu WarRock o nazwie: Adresy

* Temat, można zakładać na podstawie:

[dzien.miesiac.rok] tytuł

Np.

[14.11.09] Adresy by WINOS

w temacie:

Opis tych adresów

- Oczywiście zależy to od decyzji wyższej rangi, ale poparłem temat "przykładami", z wprowadzeniem, paru dodatków do regulaminu działu....

Pozdrawiam

"Alea iacta est!"

Opublikowano
Nie potrzebny temat z adresami.

CLOSE TOPIC

lol? no niewiem czemu nie? moim zdaniem potrzebne sa dla osob ktore nie umieja Reverse Engineering-u,a chca poprobowac porobic wlasne cheaty.Wtedy przynajmniej nie bylo by bezsensownych tematow typu:"ma ktos nowe adresy?" albo cos w tym stylu.

2qtbevp.gif

18590.png

6201.gif

18706.png

18331.png

Pomogłem daj 5*

Opublikowano

ollo5 wez sie troche uspokuj o tym czy bedzie taki dzial czy nie zdecyduja moderatorzy i czy close topic tez a nie ty za maly jestes

dla mnie to jest dobry pomysl przyda sie bo teraz czasami gina te adresy

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

był kiedyś taki dział gdzie wklejało się aktualne adresy ale i tak ludzie wklejali go na głównym

j00n7d33p - nie jestem modem ale kolor czerwony jest tylko dla administracji i jak nie chcesz się narazić to zmień kolorek w podpisie bo wygląda ona jak by admin coś dopisał !

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Taki temat by sie przydał. Szukałem adressloggera troche jednak jedyny który znalazłem nie działał ;] Więc od pewnego czasu nie pisze cheatow z braku adresów.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

nie iwem ktojest moderatorem tego forum wiec bumpuje temat moze niech teraz admini sie wypowiedza jak nie chca takiego tematu robic to niech skasuja moj temat

2qtbevp.gif

18590.png

6201.gif

18706.png

18331.png

Pomogłem daj 5*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...