Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki płatność

TwójOjciec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio bardzo wiele razy padałem przez tych skur** hackerów, doprowadza mnie to do totalnego wkur**, chciałbym się zapytać jak wygląda ta sprawa z zakupieniem tych hacków np z tej strony: http://www.ilikecheats.com/forums/threads/1961-WarZ-Cheat-Hack-with-Full-ESP czy jeśli kupie ten hack przez tego Paypala to na ile dostaje ten hack? Bo z tego co wiem to podobno dostaje się go na miesiąc a później Ci wygasa czy znowu Ci automatycznie zabierają z konta następna kwotę na następny miesiąc za ten hack? Chce to wiedzieć ponieważ mam dosyć padania jak mucha przez tych Chu**. Chce wiedzieć czy jak kupie hacka tylko na miesiąc, to czy po tym okresie miesiąca, będę musiał znowu go kupić czy to automatycznie mi znowu kase zabiera i nie da się tego zatrzymać i będę płacił już zawsze? Proszę o Odp. a nie o za Przeproszeniem smuty typu "jaaa pier*** na co komu psujesz grę?" itp.(powiedz tym co hack'ują).

Opublikowano

ja mam jeszcze pytanie jak mozna w tym temacie

sa hacki za ktore mozna zaplacic poprzez paysafecard?

Po co kupować jeśli można pobrać?

Opublikowano

ja mam jeszcze pytanie jak mozna w tym temacie

sa hacki za ktore mozna zaplacic poprzez paysafecard?

x22cheats.com

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Co do tego linku :

http://www.ilikecheats.com/forums/threads/1961-WarZ-Cheat-Hack-with-Full-ESP%C2%A0%C2%A0czy 

-

Czy ten cheat jest w 100% niewykrywalny.? Czy jednak można się spodziewać bana.? ( nie mówie tutaj o takim szaleństwie, jak zabijanie każdego z 2km z mossberga, tylko w bardzo bliskiej odległości, pistoletami czy bronią białą ) .

Opublikowano

Po co kupować jeśli można pobrać?

pobrac? na 2dni i znow wykrywalny

chyba ze masz tam cos to pisz pw dam ci limit likeow ile sie da 5 na profilu i co tam chcesz jeszcze (;

Opublikowano

Co do tego linku :

http://www.ilikecheats.com/forums/threads/1961-WarZ-Cheat-Hack-with-Full-ESP%C2%A0%C2%A0czy 

-

Czy ten cheat jest w 100% niewykrywalny.? Czy jednak można się spodziewać bana.? ( nie mówie tutaj o takim szaleństwie, jak zabijanie każdego z 2km z mossberga, tylko w bardzo bliskiej odległości, pistoletami czy bronią białą ) .

to porządny cheat nie jakiś z biedronki, tylko pytanie czy nie ściąga automatycznie kasy za następny miesiąc za ten hack?

Opublikowano

NIe kupuj hackow bo=

1. Mozesz dostac bana na wszystkie serwery WarZ i 15 Dolcow pojdzie sie walic

2. Dodatkowo musisz ilestam za nie zaplacic

3. Placisz za bana na ktorym i tak i tak stracisz kase ...

mca.png
Opublikowano

@up, 90% osób liczy się z tym, że może stracić wszystko cheatując, więc nie wiem, po co piszesz takie rzeczy.

Dodatkowo, jeśli jesteś przeciwny cheatom, to nie rozumiem c robisz na tym forum, a tym bardziej w tym wątku.

Ponawiam swoje pytanie - czy ten płatny hax z ilikecheats jest w 100% niewykrywalny.? Kupował to ktoś.?

Opublikowano

NIe kupuj hackow bo=

1. Mozesz dostac bana na wszystkie serwery WarZ i 15 Dolcow pojdzie sie walic

2. Dodatkowo musisz ilestam za nie zaplacic

3. Placisz za bana na ktorym i tak i tak stracisz kase ...

Akurat że mam 3 konta WarZ, więc mogę na jedno sobie chyba dać hacka...

Opublikowano

Na tym cheacie płatnym nie dostaniesz bana. Najwyzej ze bedziesz biegał po całej mapie i wyzynał wszystko co sie rusza i ktoś da na ciebie reporta. To cheaty za ktore płacisz... sa akutalizowane co chwile Klient Płaci klient wymaga. Kasy nie moga ci zabrać bez twojego potwierdzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...