Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kamer mod nieodpychanie z konia.

fpSikowY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Właśnie ściągnołem kamer moda, wszysko działa, gram na nim na draenorze. Ale mam pewien problem, a mianowicie chcę funkcję żeby nie odpychało mi mobów jak biję z konia, gdy włącza się kamer moda jest ta funkcja, ale gdy wciskam ON wywala mnie odrazu z kamera, z przyciskiem OFF jest tak samo, Pomoże mi ktoś?

PS : Proszę mi nie dawać żadnych plików do pobrania. Chcę po postu wiedzieć, czemu mnie wywala skoro daję ON.

Opublikowano

Możliwe że z tą opcją coś jest nie tak.Poradził bym ci zamiast KamerModa to jakiś hack.A ty tylko chcesz żeby ci nie odpychało mobów ?

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

To łap :

http://www.mpcforum.pl/topic/545470-dl-nieodpychanie-mobow-z-konia/

Sprawdź czy dalej działa bo to z 3 lutego

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Ziomek... mówiłem nie chcę żadmych plików! Chcę tylko kamer moda, który ma tą opcję działającą... I jeszcze bym chciał, żeby w tym kamer modzie byl serwer Draenor ; ) Jeżeli ktoś spełni moje oczekiwania może liczyć na + xD

Opublikowano

Ziomek... mówiłem nie chcę żadmych plików! Chcę tylko kamer moda, który ma tą opcję działającą... I jeszcze bym chciał, żeby w tym kamer modzie byl serwer Draenor ; ) Jeżeli ktoś spełni moje oczekiwania może liczyć na + xD

Jeżeli chcesz żeby był na liście w kamermodzie Draenor napisz tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/515733-szukasz-ip-portow-ponga-serverinfopy-jakiegos-prywatnego-servera-pisz-tutaj/

@Down

Podałem ci -.- patrz u góry.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Nie będęsię bawił z tymi pongami itp... bo to zje***e jest ; D i nie znam się na tym więc... A jak nie wiecie jak to naprawić to proszę chociaż jakiegoś haka nie wykrywalnego na nie odpychanie mobów z konia.

Boże mówię Ci nie chcę plików. tylko jakiegoś multihacka, czy coś naucz się czytać omg...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...