Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] WarRock nie chce się spatchować.

kaka13123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z uruchomieniem gry , zatem gra się włącza no i pierwsze okienko przeskakuje a gdy jestem na drugim okienku to nie chce sie patchować i nie pokazuje sie GAME START (Check Files także nie da się kliknąć). Czytałem wszystkie posty na ten temat lecz nic nie pomogło .

Mój system to : Windows XP (service pack 2) 32bit

Karta graficzna :nvida geforce go 6600

procek 1.86

ram 1gb

Mogę dodac tylko tyle że to laptop z firmy TOSHIBA

Proszę o szybką pomoc !!!

------------------------------=====================---------------------=====================--------------------------====================-----------

Naprawilem to juz , tylko ze teraz po zaladowaniu hacksielda nic sie nie pokazuje .... prosze o pomoc .

Opublikowano

Witam.

Mam problem z uruchomieniem gry , zatem gra się włącza no i pierwsze okienko przeskakuje a gdy jestem na drugim okienku to nie chce sie patchować i nie pokazuje sie GAME START (Check Files także nie da się kliknąć). Czytałem wszystkie posty na ten temat lecz nic nie pomogło .

Mój system to : Windows XP (service pack 2) 32bit

Karta graficzna :nvida geforce go 6600

procek 1.86

ram 1gb

Mogę dodac tylko tyle że to laptop z firmy TOSHIBA

Proszę o szybką pomoc !!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dałem sobie juz rade

:D tylko teraz laduje sie hackshield i nic dalej nie pokazuje sie ;/ prosze o pomoc !!! ;*

// ref co 24h

Opublikowano

Dodaj cały folder WR'a do wyjątków w antywirusie.

Usuń warrock.exe z kwarantanny.

I jak to nie zadziała ostatecznie wciśnij Check Files.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Miałem taki sam problem.Spróbuj wyłączyć antywirusa tak jak kazali tutaj:http://www.mpcforum.pl/topic/637898-tut-co-jesli-warrock-nie-chce-sie-wlaczyc/ lub zresetuj router/modem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...