Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ss]NAJ STATYSTYKI

DjLonerin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem się pochwalić moimi dzisiejszymi statami, chyba najładniejsze z moich wszystkich kiedykolwiek:

http://screenshooter.net/7410841/uqwfmqb

Pochwalcie się jakie były wasze najlepsze staty :)

Gram w League of Legends

Jeśli w czymś pomogłem daj +

A jeśli w czymś mogę pomóc w sprawie LoL to napisz

Opublikowano

Ale jednak grając samemu przeciwko pięciu nie każdy umiał by wygrać (i to jeszcze z takimi statystykami)

@TOP

Mam 30lvl na NA to jest reflink

Gram w League of Legends

Opublikowano

Chciałem się pochwalić moimi dzisiejszymi statami, chyba najładniejsze z moich wszystkich kiedykolwiek:

http://screenshooter...7410841/uqwfmqb

Pochwalcie się jakie były wasze najlepsze staty :)

Patrz, grasz na warzywach, to takie fajne. Takich jak Ty powinno się banować.

Opublikowano

@UP

Noobku na NA mam 30lvl i 600 win'ow jeśli jesteś taki kozak to zapraszam na 1 vs 1 cwaniaczku.

Gram w League of Legends

Opublikowano

Grasz na osobach które zaczynają grę psujesz im tylko rozgrywkę w ten sposób że ty masz doświadczenie a oni nie taki jak ty powinno się od razu banować a nie .

Zniechęcasz ludzi do gry PROSTA SPRAWA

Opublikowano

Ludzie to nie jest osiagniecie wbicie na 1-15lv +40killi i do tego masterem ktory jest maszynka do killi,tak naprawde nie ma sie czym chwalic,ba nawet posmieje sie bo w wiekszosci pobrali revive chociaz tak naprawde zastanawiam sie po chuj to im

sstwc.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja rozumiem jakbyś zaczynał grę i miał takie staty, to miałbyś czym się chwalić. Ale jako, że jesteś doświadczonym graczem, to nie wiem co fajnego jest w rozwalaniu gości, którzy mają niskie lvl'e i dopiero uczą się grać...

queen_chrysalis_sig_by_vinnieofsiftheads

Opublikowano

Chłopie , raz zrobiłem low konto , ale specjalnie grałem tankiem ... oczywiście win ;d nie ogarnęli że mnie mają nie lać nafeedowałem low gracza którego miałem na top i wygrał grę , później poszedłem na normal konto bo nie chciało mi się grać po prostu low lvl nudny i szkoda ludzi denerwować a co do graczy to nie kiedy na rankedzie się trafiają tacy jak na tych 10 lvl ... serio chyba konta kupują... za sprzedanie konta powinien być też ban bo to nie gra np. MMO , tylko Lol = lol psujesz grę innym ludziom to gra drużynowa a innego zwykłe mmorpg to co innego.

Dlatego przed rankedem powinny być jakieś testy na mózg xD czyli co wie o grze albo pokaz jak gra :) wtedy fajnie by było , nie lubie mieć nooba w teamie ale tez nie lubie mieć nooba za przeciwnika , taka prawda ten kto lubi nooba u przeciwnika to nie potrafi grać bo to nie gra:) , gra ma być fajna a nie kill za killem ;d bo wtedy to by się znudziło.

Co do 30lvl to nie którzy powinni zacząć grac od nowa >< takie moje zdanie ... nawet podstaw nie znają...

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...